Commercieel

Commercieel

Wegens het niet accepteren van de cookies is de youtube video niet zichtbaar.

Apple, Coca Cola, Nike, Google, Youtube… al deze merken ontwikkelen regelmatig nieuwe producten en werken dagelijks aan hun imago en naamsbekendheid. Je zou misschien zeggen: een goed product verkoopt zichzelf, maar er komt veel meer bij kijken. Marktonderzoek, marketing, communicatie en relatiebeheer bepalen voor een groot gedeelte het succes.

Je kunt bij Fontys kiezen voor een brede commerciële economie opleiding, maar je kunt je ook specialiseren in een bepaalde branche of interessegebied. Heb jij bijvoorbeeld interesse in de digitale wereld en nieuwe media, dan zou de opleiding Digital Business Concepts iets voor jou kunnen zijn.

Als jouw passie meer ligt in de evenementen, muziek en entertainmentbranche, dan is er de opleiding International Event, Music & Entertainment Studies waarmee je jezelf kunt specialiseren in het verkopen van creatieve concepten voor deze branche.

De opleiding SPECO Sportmarketing leidt je op voor een baan in de brede wereld van de sportbusiness. Je hoeft zelf geen actief sporter te zijn maar je hebt wel affiniteit met sport en een commerciële instelling. Ben jij een topsporter en wil je sport combineren met een studie? De Johan Cruyff Academy Tilburg is inhoudelijk gelijk aan SPECO Sportmarketing en is zo georganiseerd dat topsport en studie prima samen gaan

En lijkt het je leuk om nieuwe producten of diensten te bedenken, of de verkopen van een bedrijf te verhogen? Maar weet je nog niet precies welke kant je op wilt? Dan is de brede opleiding Commerciële Economie misschien wat voor jou.