Inhoud

In de minor Digital Marketing brengen we studenten van diverse achtergronden samen. De technische en de niet-technische studenten die samen werken aan de uitdagingen binnen Digital Marketing. We willen hierbij een brug tussen ICT en Marketing slaan, waarbij technische studenten meer marketingkennis krijgen en marketingstudenten ICT kennis ontwikkelen. ICT studenten leren digital marketing beter te begrijpen en de studenten met marketing achtergrond leren meer over de ICT mogelijkheden.
Een student die de minor Digital Marketing succesvol heeft afgerond kan het volgende: het effectief gebruikmaken van technologie en signalen van gebruikers / klanten om ze op de juiste tijd en plaats met de juiste boodschap real-time te bereiken, of te wel het bereiken van de juiste mensen op het juiste moment met de juiste boodschap. Dit kan je alleen doen door een strategie te bepalen en tools in te zetten.

Het bedrijfsleven kijkt uit naar studenten die deze specialistische kennis en vaardigheden hebben en de datadriven marketing echt begrijpen.