Sprint naar content

Opzet

Na een gedeelde oriëntatie periode met workshops uit beide tracks ga je de verdieping in van jouw track, waarbij je uiteraard ook van de lesactiviteiten van de andere track gebruik kan maken. De leeruitkomsten vul je daarna zelf in, passend bij jouw gekozen track.

In de minor Digital Marketing gaan studenten met diverse achtergronden met elkaar aan de slag om van elkaar en de betrokken partnerbedrijven leren.  Als student werk je met praktijkvoorbeelden van digital marketingbureaus, webshops, startups en andere grote spelers uit de digital marketingwereld.

Uiteraard werk je aan echte opdrachten voor onze partnerbedrijven. We verwachten van je dat je externe certificeringen behaalt, zoals via Google Analytics of Datacamp. Ook verwachten we dat je buiten de muren van de opleiding gaat kijken bij evenementen of congressen. Zelf kennis (leren) opdoen en toepassen is een cruciale vaardigheid in dit vakgebied.

Na de minor herken je signalen van de doelgroep door middel van het gebruik van (big) data en zet je tools in om deze op de juiste tijd en plaats te bereiken. Bedrijven staan te springen om studenten die deze specialistische kennis en vaardigheden kunnen toepassen, die moderne data-driven marketing écht begrijpen en die in staat zijn om een brug te slaan tussen de wereld van data, techniek en die van marketing en business development.