Inhoud

Maandag
Op maandag houd je je bezig met performance art. Je maakt twee performances met medestudenten en doorloopt alle fases van het werken aan een performance. Dit wordt onderbouwd met hoorcolleges over dit onderwerp.

Woensdag
Op woensdag heb je een keuzeproject waarbij je bijvoorbeeld kunt kiezen uit artistiek concept ontwikkelen, creërend schrijven, film- en beeldanalyse en “vandaag denk ik on-eigentijds”. (aanbod varieert per periode)

Vrijdag
Op vrijdag volg je het vak Creëren met Media. Je gaat aan de slag met foto en film camera’s en leert hiermee om te gaan. Werkvormen zijn onder andere artistiek veldonderzoek, experiment, uitwisseling en analyse van bestaand werk en communicatie middels audio en video.  Het project sluit je af met een expositie of filmavond waarin je, samen met je medestudenten, je werk toont aan docenten en publiek.


Op de overige dagen ben je bezig met zelfstandig werken aan je producties zoals werkstukken en presentaties. Ook werk je samen met medestudenten in discussies en werkcolleges. Je bezoekt interessante evenementen zoals lezingen, musea en voorstellingen die je kijk op het vak verbreden.