Je hebt nog geen idee

Heb je nog geen idee welke opleidingsrichting het beste bij je past? Dan is het goed om te verkennen welke opleidingsrichtingen er zijn en welke aansluiten bij jouw voorkeuren en interesses.

• Ik wil iets met ... voorlichtingen
  • Webinar: Hoe kies ik een studie?
  • Magazine Wat kies jij
  • Webinar: studeren met bijzondere omstandigheden
  • Diverse gesprekken

Kennismaken met een opleiding

Altijd, 24/7

Wist je dat veel opleidingen naast inhoudelijke opleidingsinformatie alle filmpjes, voorbeeldopdrachten, videopresentaties en mogelijkheden om te whatsappen met studenten en/of docenten bij elkaar hebben gezet op een pagina Kennismaken? Kies je opleiding en bekijk de extra informatie.

Magazines: vraag aan of download

Voor jou

In het handige 'Wat kies jij magazine' staan de opleidingen die je bij Fontys kunt doen overzichtelijk en per onderwerp bij elkaar. Het kan je verder helpen in jouw route naar de juiste keuze!

Voor ouders

Het magazine 'Wat kiest je kind' staat vol met met informatie en tips voor ouders van kinderen die willen gaan studeren.

De magazines liever per post ontvangen? Dat kan ook, we sturen ze graag beide naar je op.