Je weet het (bijna) zeker

Weet je (bijna) zeker welke studierichting je interessant vindt en welke opleiding je wilt gaan doen? Maar vind je het toch nog lastig om de knoop door te hakken? Wij hebben een aantal interessante activiteiten die jou kunnen helpen bij het laatste stapje.

• Online meelopen of proefstuderen
  • Sneak preview studieweek
  • Webinar: Overstap naar het hbo
  • Webinar: Studeren met bijzondere omstandigheden

Kom online meelopen of proefstuderen

Bij online meelopen en proefstuderen stap je als het ware voor een paar uur in de opleiding en ga je zelf de sfeer, de inhoud en het niveau van de opleiding ervaren. Zo leer je de opleiding en de mensen echt kennen!

Ga je meelopen dan ben je gekoppeld aan een student en volg je een dagdeel uit de praktijk van deze student. Tijdens proefstuderen ga je de opleiding samen met andere scholieren online ervaren. Je vormt een klas voor een dagdeel en volgt een programma in een realistische setting, bijvoorbeeld met een college en een case.

Waarom meedoen met meelopen en proefstuderen?

• Je krijgt een beter beeld van de opleiding.
  • Je komt er op tijd achter of de studie bij je past.
  • Het draagt bij aan een vlotte start van je studie.

Webinars

Door het bijwonen van een webinar krijg je in korte tijd veel nuttige informatie en je hebt de kans om antwoord te krijgen op de vragen die je hebt. Nu jij bijna zeker weet welke opleiding je wilt gaan doen zijn onderstaande webinars een mooie aanvulling op jouw reis naar je leven als student.