Tim Langedijk

Visie op lesgeven

Jazzgitaar bij AMPA is veelzijdig, diepgaand en daagt uit tot ondernemen. Je zal starten vanuit de traditie (jazz & bebop). Daarna gaan we in op andere stijlen (blues, latin, funk, fusion), zodat je als musicus allround onderlegd wordt. Iets wat je ver brengt in het werkveld. 

De lessen zijn gericht op vaardigheden zoals timing, lezen en techniek. Ook ontwikkel je je in harmonie, melodie, dynamiek, sound, vorm, compositie en improvisatie. En zul je praktische begeleiding krijgen om je ambities om te zetten in initiatieven, ofwel leren ondernemen in de muziekindustrie. 

Het docententeam van AMPA bestaat uit musici die een rijke ervaring hebben in de jazz en verwante stijlen en werken vanuit een inspirerende visie om de student te begeleiden.

Biografie

Gitarist Tim Langedijk (°1984) studeerde cum laude af aan het conservatorium van Rotterdam. Met zijn trio, het Tim Langedijk Trio, nam hij 6 cd's op. Hij toerde internationaal met het Metropole Orkest, Gabriela Kozyra Quartet, QLESS en The Great Eyeballs. Hij is een veelgevraagd studiogitarist in Nederland en werkt als arrangeur voor diverse producties. Momenteel doceert hij aan de Academy of Music and Performing Arts in Tilburg en het Conservatorium van Haarlem.

Sfeerafbeelding Fontys