Sprint naar content

Kennismaken met Applied Science

Leuk dat je verder kennis wilt maken met Applied Science! Je vindt hier diverse filmpjes, studenten vertellen over hun ervaringen én je kunt je aanmelden voor events. Kijk vooral lekker rond. We staan te popelen om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij twijfels of andere zaken. Zien of spreken we elkaar?

16 jan 2023 20:00 - 20:45 uur
Tijdens de online voorlichting van Applied Science geven onze docenten en studenten je informatie over de opleiding. Onderwerpen als de inhoud en opbouw van de opleiding, stage en afstuderen, je weekrooster, vakken, begeleiding en het werkveld komen aan bod. Maar uiteraard is er ook veel ruimte voor je eigen vragen!
17 jan 2023 20:00 - 20:45 uur
18 jan 2023 19:00 - 19:45 uur
LET OP: Deze voorlichting is speciaal voor studenten die van het mbo door willen stromen naar Applied Science!

Tijdens de online voorlichting van Applied Science geven onze docenten en studenten je informatie over de opleiding én de doorstroom van het mbo naar het hbo. Onderwerpen als de inhoud en opbouw van de opleiding, stage en afstuderen, je weekrooster, vakken, begeleiding en het werkveld komen aan bod. Maar uiteraard is er ook veel ruimte voor je eigen vragen!
18 jan 2023 20:00 - 20:45 uur
Open dag Applied Science Eindhoven
21 jan 2023
Leuk dat je je aanmeldt voor onze open dag. In onderstaand schema zie je op welke momenten er nog plaats is en hoe laat het programma begint. Je mag 2 begeleiders meenemen.
Het definitieve programma volgt zsm op de website!

Video Applied Science

Bekijk hieronder meteen de video met inhoudelijke info over de opleiding.

Bekijk hier de voorlichtingsfilm

en ontdek alles dat je moet weten over Applied Science.

Online voorlichting

Kijk de online voorlichting via onderstaande filmpjes terug. Heb je nog vragen naar aanleiding van deze voorlichting? Stuur een mail naar onlineopendag-as@fontys.nl.

Online voorlichtingspresentatie (regulier)

Online voorlichtingspresentatie (instroom mbo)

Voorlichtingsvideo's

Student Ilse neemt je mee naar Applied Science

Ilse leidt je rond in ons gebouw Nexus

Propedeuse-coördinator Harry vertelt je alles over het eerste jaar

Chris en Matthijs praten je bij over de begeleiding bij Applied Science

Zo ziet het er uit bij ons

Even binnenkijken bij de opleiding Applied Science.

Placeholder for Fontys video
In deze video laten we graag aan je zien waar we "wonen".

Applied Science: wat kun je er mee?

Zoveel mogelijkheden!
onze oud-studenten vertellen waar ze na Applied Science zijn terechtgekomen

Onze studenten vertellen...

Studeren is leuk!
onze studenten vertellen welke mogelijkheden je hebt bij Applied Science

Mijsoen

'De gemoedelijke sfeer op het instituut zorgt voor een lage drempel om docenten te benaderen. Het is daarom fijn om met de meesten samen te werken. Dit is van groot voordeel geweest voor mijn ontwikkeling, mijn zelfvertrouwen en mijn studieplezier.'

Bart

'Binnen deze opleiding heb ik gemerkt dat het contact tussen studenten en medewerkers heel soepel verloopt. Hierdoor is de sfeer binnen de opleiding ook erg gemoedelijk.'

Opleidingsinformatie, feiten, kosten en cijfers

Hoe de wereld er over 20 jaar uitziet? Dat weet niemand. Wat we wel weten is dat chemie, technologie en biologie niet zonder elkaar kunnen. Grenzen vervagen, nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Beroepen veranderen ook. De opleiding Applied Science stoomt jou klaar voor toekomstige uitdagingen in jouw werkgebied. Zonder dat jij nu weet hoe de wereld eruit ziet als jij bent afgestudeerd, zorgen wij ervoor dat jij altijd je bijdrage kunt leveren aan de vernieuwingen die de kwaliteit van ons leven verbeteren. Daarom zorgen we ervoor dat je niet allen voldoende kennis hebt, maar dat je ook kunt samenwerken, onderzoeken, communiceren en presenteren.

Hieronder vind je een factsheet in PDF met allerlei nuttige informatie over de opleiding Applied Science. Daarnaast vind je een overzicht van veelgestelde vragen (en antwoorden!) die we veelal tijdens een Open Dag krijgen.

Studievereniging Planck

Planck is de studievereniging van Toegepaste Natuurwetenschappen (TNW), het instituut waar de opleiding Applied Science onder valt.

Wij zetten ons in voor alle studenten van TNW. Wij organiseren diverse studiegerelateerde activiteiten, zoals huiswerkbegeleiding, workshops, lezingen en een reis naar CERN. Uiteraard zorgen wij ook voor de nodige ontspanning, met bijvoorbeeld borrels, spelletjes- en filmavonden en met het jaarlijkse TNW gala.

Neem vooral een kijkje op onze socials of onze website, waar je ook terecht kunt voor vragen over de opleiding, maar ook voor alle andere vragen die je hebt over bijvoorbeeld studiebegeleiding, het studentenleven of wonen op kamers!

sv-planck@fontys.nl

Neem contact met ons op!

Wij vinden het leuk om met jou in contact te zijn. Stuur ons gewoon een berichtje Wij maken graag tijd om met je te 'kletsen'.

Stel je vraag aan onze docenten en studenten

via mail via een 1:1 videogesprek

Stel je vraag aan ons via Instagram

via instagram