Murat over Automotive Management

‘’Van kleins af aan wist ik al dat ik een opleiding wilde volgen met raakvlakken met de automotive branche. Ik wilde geen monteur worden, dat vond ik te technisch. Een leidinggevende functie, dat sprak mij aan!

“Met deze opleiding heb ik veel keuzemogelijkheden voor een managementfunctie"

Op de opleiding Automotive Management heb ik veel geleerd door het aanbod van een breed vakkenpakket en het toepassen van deze vakken in projecten. Doordat de opleiding heel breed is, heb ik in de toekomst veel keuzemogelijkheden voor het uitoefenen van een managementfunctie.

Het samenwerken in projectgroepen maakt het studeren leuker. Vaak hebben we het dan ook over auto’s en discussiëren we met medestudenten bijvoorbeeld over bepaalde automerken, wat voortkomt uit de passie die de studenten van de opleiding hebben voor de verschillende automerken.

“Je kunt de opleiding Automotive Management eigenlijk zien als een toegangskaartje voor de automotive branche!”

Ik heb voor de opleiding Automotive Management gekozen om mijn droom, die ik van kleins af aan had, waar te kunnen maken; het binnentreden van de autowereld. Ik wilde het graag en daar ben ik ook voor gegaan. Na het afronden van mijn propedeusejaar ben ik aan een bijbaan begonnen bij een dealerbedrijf van het merk BMW, dit merk heeft een speciale plek in mijn hart. Daar heb ik vervolgens ook stagegelopen. Je kunt de opleiding Automotive Management eigenlijk zien als een toegangskaartje voor de automotive branche!

"Het is belangrijk om te weten of de studie bij je past, want dit is de eerste stap waarmee jij jouw carrière vorm kunt geven."

De docenten op de opleiding helpen je graag en zijn makkelijk te bereiken. Dit zorgt ervoor dat je een fijn gevoel hebt tijdens het volgen van de opleiding en wanneer het even niet meezit, kun je aan de bel trekken.
Ik adviseer de aankomende studenten zich goed te laten informeren over de opleiding, zowel door middel van de open dagen als de meeloopdagen. Het is belangrijk om te weten of de studie bij je past, want dit is de eerste stap waarmee jij jouw carrière vorm kunt geven.’’

Sfeerafbeelding Fontys

Naam: Murat Keleş

Instituut: Fontys Hogeschool Bedrijfsmanagement, Educatie en Techniek

Locatie: Eindhoven

Opleiding: Automotive Management

Meer over deze opleiding