Kennismaken met Bedrijfskunde

 
Kijk vooral lekker rond! Heb je vragen over de opleiding? App met onze student Joris of mail met een van de docenten. Bekijk hieronder meteen de video's met inhoudelijke info over de opleiding.
 
 
 

Maak kennis op 1 van deze manieren

15 en 16 oktober: open dagen

De eerstvolgende open dagen staan gepland in het weekend van 15 en 16 oktober. Zodra je je daarvoor kunt aanmelden laten we je dat graag weten. Laat daarvoor wel even een paar gegevens achter.

Je studeert samen met andere scholieren een dag bij een opleiding. Voor jullie is een speciaal programma samengesteld, zodat je een goed beeld krijgt van hoe de opleiding in elkaar zit. Je maakt kennis met studenten en docenten en je ervaart wat het studeren bij Fontys inhoudt. 

Zit er geen geschikte datum voor je bij? Neem dan contact op met de opleiding.

Proefstuderen Bedrijfskunde - 10 november 2022 | Eindhoven
10 nov 2022 09:30 - 15:00 uur
nog 35 plaatsen
Tijdens deze proefstudeerdag maak je kennis met de wereld van Bedrijfskunde. Daarnaast krijg je een kijkje in het studeren op het hbo.

Wil je een keer individueel meekijken bij de opleiding Bedrijfskunde en ervaren hoe een dag eruit ziet op een hogeschool? Meld je dan aan voor een meeloopdag. Je maakt zo een gewone lesdag mee en kun je met studenten en docenten praten. Zij vertellen je graag wat de studie inhoudt en hoe het is om bij Fontys te studeren.

Omdat er op dit moment weinig tot geen onderwijsaanbod is, is het niet meer mogelijk om een meeloopdag in te plannen. In de loop van studiejaar 2022-2023 is het weer mogelijk om mee te lopen en kun je je hier weer terecht om je in te schrijven.Bekijk de voorlichting van Bedrijfskunde in Eindhoven

De docenten en studenten van de opleiding vertellen je graag meer over de studie.

Ga naar Youtube

Zo ziet het er bij ons uit

Neem een kijkje bij de opleiding Bedrijfskunde.


Sneakpreview Bedrijfskunde

Krijg een beeld van de opleiding via online colleges en opdrachten

Maak kennis met een studieweek. Scroll door de agenda en krijg een sneak preview van onze opleiding en het beroep. Je kunt onder andere minicolleges volgen en opdrachten maken. Zo krijg je een beeld of de opleiding Bedrijfskunde bij je past.

Sfeerafbeelding Fontys

Onze studenten vertellen...


Whatsapp of mail ons!

Whatsapp met Joris

Joris kan je alles vertellen over zijn ervaringen tijdens de studie!

hulp nodig? Stuur mij een appje!

Ruben Brouwer

Heb je een VWO diploma, buitenlands diploma of ben je ouder dan 21 jaar? Neem dan contact op met instroomcoördinator Ruben Brouwer.

stuur Ruben een e-mail