Sprint naar content

Kennismaken met Commerciële Economie - Creative Marketing Concepts

Leuk dat je verder kennis wilt maken met de opleiding Commerciële Economie - Creative Marketing Concepts! Je vindt hier diverse filmpjes, studenten vertellen over hun ervaringen én je kunt je aanmelden voor events. Kijk vooral lekker rond. We staan te popelen om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij twijfels of andere zaken. Zien of spreken we elkaar?

Voorlichting Commerciële Economie - Creative Marketing Concepts | Online
16 jan 2023 16:00 - 16:45 uur
Maak kennis met de opleiding Commerciële Economie - Creative Marketing Concepts waarin je wordt meegenomen in de verschillende leerjaren van de opleiding.
Voorlichting Commerciële Economie - Creative Marketing Concepts | Online
18 jan 2023 19:00 - 19:45 uur
Open dag Commerciële Economie - Creative Marketing Concepts Tilburg
21 jan 2023
Leuk dat je je aanmeldt voor onze open dag. In onderstaand schema zie je welke tijdsloten nog beschikbaar zijn. Je hebt tijdens de open dag de mogelijkheid om vrij rond te lopen bij de opleiding, een voorlichting bij te wonen, werk/projecten van studenten te bekijken, docenten te spreken en uiteraard al je vragen aan huidige studenten te stellen. We kijken ernaar uit je te ontmoeten zaterdag 21 januari!
Proefstuderen Commerciële Economie - Creative Marketing Concepts Tilburg
28 feb 2023 10:00 - 14:00 uur
Tijdens een proefstudeerdag leer je de opleiding beter kennen omdat je zelf aan de slag gaat met een opdracht. Uiteraard zijn er docenten en huidige studenten aanwezig aan wie je al jouw vragen kunt stellen.
De lunch tijdens de proefstudeerdag is inbegrepen. Heb je dieetwensen/allergieën? Geef dit dan tijdig door via ace-marketingcommunicatie@fontys.nl

Praktische info

Wil je na het bezoeken van de open dag of na het deelnemen aan een proefstudeerdag jezelf verder oriënteren om te ervaren of de opleiding Commerciële Economie – Creative Marketing Concepts bij je past? Word dan student voor een dag.

De meeloopdagen bij Commerciële Economie – Creative Marketing Concepts zijn bedoeld voor aankomende studenten die in het laatste jaar van hun vooropleiding zitten of al een diploma in bezit hebben, en dus in september met de opleiding kunnen starten.

De studenten van Commerciële Economie – Creative Marketing Concepts stellen zich graag even aan je voor.
Kies in dit overzicht een student en een datum en meld je aan voor de meeloopdag met de student van jouw keuze.

Video Commerciële Economie - Creative Marketing Concepts

Bekijk hieronder meteen de video met inhoudelijke info over de opleiding.

Bekijk de online voorlichting van Commerciële Economie - Creative Marketing Concepts

Meer weten over het studentenleven bij deze opleiding?

Bekijk dan onderstaande video's van studenten Commerciële Economie - Creative Marketing Concepts!

Zo ziet het er uit bij Commerciële Economie - Creative Marketing Concepts

Kom gerust even binnenkijken in het lesgebouw van CE-CMC! Fysiek is dat in deze tijd wat lastig, maar onderstaande 360 graden video geeft een goede impressie. Op een desktop wordt de video het beste weergegeven. Wil je 'm graag op je telefoon afspelen? Klik dan op de titel van de video om hem in YouTube in 360 graden te kunnen bekijken.

Placeholder for Fontys video
Welkom in ons gebouw!
Ben je benieuwd waar jij als toekomstig student straks komt te studeren? Bekijk dan onze 360 graden video waarin student Jella je alles laat zien!

Whatsapp of mail ons!

Ons team docenten en studenten zit klaar om jou te helpen bij je (studie)keuze. Je kunt al je vragen appen of mailen, maar Skypen kan natuurlijk ook! Hieronder vind je een overzicht van de contactmogelijkheden en een aantal voorlichtingsfilmpjes die onze studenten en docenten voor je hebben klaargezet.

Natuurlijk kun je jezelf ook nog aanmelden voor een proefstudeerdag om een nog beter beeld te krijgen van de opleiding. Wat je ook kiest: laat het ons weten als iets nog niet duidelijk is!

Whatsapp met Rogier Haasnoot

Docent Commerciële Economie - Creative Marketing Concepts

Vragen? Stuur mij een appje! Ik beantwoord je vragen graag op werkdagen tussen 09.00u en 17.00u

Whatsapp met Niels Fekken

Student Commerciële Economie - Creative Marketing Concepts

Vragen? Stuur mij een appje!

In contact per mail

Kom je graag per mail met ons in contact? Wij beantwoorden je e-mail met vragen over de opleiding graag!

Stuur ons een e-mail