Meelopen Commerciële Economie - Digital Business Concepts

Nieuwe meeloopdagen komen in januari 2020 online

Wil je na het bezoeken van de open dag of na het deelnemen aan een proefstudeerdag jezelf verder oriënteren om te ervaren of de opleiding Commerciële Economie - Digital Business Concepts bij je past? Word dan student voor een dag.

De meeloopdagen bij Commmerciële Economie - Digital Business Concepts zijn bedoeld voor aankomende studenten die in het laatste jaar van hun vooropleiding zitten of al een diploma in bezit hebben, en dus in september met de opleiding kunnen starten.

Wanneer je je aanmeldt voor een meeloopdag ben je serieus bezig met je studiekeuze, dus gaan we er vanuit dat je komt. Kun je er niet bij zijn, meld je dan af bij de opleiding. Bij aanmelding ontvang je hiervoor de gegevens