Online open dag Commerciële Economie - DBC

We also offer this programme in English

Welkom op de 'alternatieve open dag' van Commerciële Economie - Digital Business Concepts!

Ons team docenten en studenten zit klaar om jou te helpen bij je (studie)keuze. Je kunt al je vragen appen of mailen, maar Skypen kan natuurlijk ook! Hieronder vind je een overzicht van de contactmogelijkheden en een aantal voorlichtingsfilmpjes die onze studenten en docenten voor je hebben klaargezet.

Natuurlijk kun je jezelf ook nog aanmelden voor een proefstudeerdag om een nog beter beeld te krijgen van de opleiding. Wat je ook kiest: laat het ons weten als iets nog niet duidelijk is!

Fontys Academy for Creative Industries

aci@fontys.nl

Whatsapp met Marc Geboers

Docent & opleidingscoördinator Commerciële Economie - Digital Business Concepts

Vragen? Stuur me een appje!

Whatsapp met Fleur Falkenburg

Eerstejaars student Commerciële Economie - Digital Business Concepts

Vragen? Stuur me een appje!

In contact per mail

Kom je graag per mail met ons in contact? Wij beantwoorden je e-mail met vragen over de opleiding graag!

Stuur ons een e-mail

Voorlichting Commerciële Economie Digital Business Concepts

NB. In de video wordt verwezen naar de mogelijkheid om je aan te melden voor een proefstudeerdag. Helaas hebben we de proefstudeerdagen recent echter moeten annuleren i.v.m. de uitbraak van het coronavirus. We zijn bezig met online alternatieven en houden je hierover op de hoogte.

Mart Soetens, eerstejaarsstudent CE-DBC

Laura Nelis, derdejaarsstudent CE-DBC

Lotte Michels, tweedejaarsstudent CE-DBC

Lieve Lievaart, vierdejaarsstudent CE-DBC

Over de opleiding

Tijdens deze opleiding leren we je om digitale concepten te ontwerpen én vermarkten en leiden we je op tot ondernemer van de toekomst. Je komt in contact met bedrijven die digital experiences ontwikkelen en helpt klanten bij hun online ambities en uitdagingen. We stomen je klaar voor werken als ondernemer in een internationale werkomgeving.

Proefstuderen

Vanwege de coronasituatie en de richtlijnen vanuit het RIVM komen alle proefstudeerdagen en meeloopdagen tot 1 juni 2020 te vervallen, maar we verwijzen je graag naar onze online proefstudeermogelijkheden. Je vindt alle informatie hierover terug onder het kopje 'proefstuderen' zodra je doorklikt in dit item. Heel graag ontmoeten we je dan!

Bekijk de mogelijkheden

Alles over je studiekeuze

Je wilt een hbo-opleiding gaan doen. Maar welke opleiding kies je? Een studie kiezen is soms best lastig. Gelukkig kunnen wij je helpen. Wij vinden het belangrijk dat jij een opleiding kiest die bij jou past. Wij bieden gemakkelijke tools om je te helpen bij je studiekeuze. Als je nog twijfelt, maar ook als je het nog niet helmaal weet.

Aanmelden voor CE - Digital Business Concepts

Hoe meld ik me aan voor de opleiding CE - Digital Business Concepts?

Het liefst hadden we je natuurlijk verwelkomd in ons mooie nieuwe gebouw!

Maar helaas is dat gebouw momenteel gesloten. Toch benieuwd naar hoe het eruit ziet? Check dan deze aftermovie van onze vorige open dag!