Aanmelden

Aanmelden doe je bij Studielink. Voor Commerciële Economie gebruik je onderstaande gegevens:

Naam instelling Fontys Hogescholen
Plaats Eindhoven
Naam opleiding B Commerciële Economie

Ga naar Studielink en klik op de button ‘inloggen met DigiD’.

Zodra je bent ingelogd haalt Studielink jouw persoonsgegevens op uit het BRP (voorheen GBA). Je moet zelf je contactgegevens invullen. LET OP: zorg voor een actief mailadres. Je ontvangt binnen 48u bericht van ons op het door jou ingevoerde mailadres. Ontvang je niets, check dan je spambox.

  • Bevestig altijd je gegevens.
  • Je volgende actie is het indienen van een verzoek tot inschrijving. Hierbij geef je aan welke opleiding je wilt gaan volgen en wanneer je wilt starten.

Raadpleeg regelmatig je berichten in je Studielink dashboard.

Je hebt je aangemeld voor een opleiding. Dat betekent NIET dat je al ingeschreven bent. Je bent pas ingeschreven als je aan alle inschrijfvoorwaarden hebt voldaan.

Onderwijs- en examenregeling (OER)

In de OER vind je info over:
- de inhoud
- de toetsing
- de begeleiding

Naar de OER

Informatie over inschrijven?

Meer informatie over inschrijven bij Fontys vind je op de website:
fontys.nl/inschrijven

Studeren, wonen, sporten en uitgaan in de studentenstad Eindhoven

Wil je meer weten over de studentenstad Eindhoven? Fontys heeft alle informatie op het gebied van studeren, wonen, sporten en uitgaan in Eindhoven op een rijtje gezet.

Sfeerafbeelding Fontys
  • Studiekeuzecheck
    Na aanmelding via Studielink ontvang je een verzoek om een digitale vragenlijst in te vullen, vervolgens krijg je een uitnodiging voor een contactmoment met de opleiding. Dit bestaat uit een gezamenlijk gedeelte, waar een toets Rekenvaardigheid en Engels wordt gemaakt, en een individueel gesprek. Aan het einde van deze bijeenkomst bespreekt een studieloopbaanbegeleider met jou het studiekeuzeadvies.
    2 meisjes lopen door een gang van een schoolgebouw