Na de opleiding

Alle beroepen in het marketingvak

Dankzij het breed georiënteerd commercieel economiediploma ben je klaar voor alle beroepen in het marketingvak. Je bent specifiek opgeleid om te begrijpen hoe producten in de branche event, music & entertainment financieel in elkaar steken. Je weet wat er commercieel mogelijk en haalbaar is bij festivals, beurzen of congressen en hoe je dat realiseert. Hetzelfde geldt voor televisie, theaters, games of pretparken. Tijdens je studie is er ook ruimte om een eigen onderneming te starten.

Employability

Als Commerciële Economie IEMES-student ben je opgeleid met een groot gevoel voor realiteitszin; jij staat met twee benen op de grond. Je bent prima in staat om projecten te coördineren in de branche. In de opleiding leer je nadrukkelijk om je eigen werkgelegenheid te creëren: employability.

Doorstuderen

Veel afgestudeerde hbo-bachelors gaan de arbeidsmarkt op. Je kunt natuurlijk ook verder studeren in Nederland of in het buitenland. Denk aan een praktijkgerichte hbo-master of master aan een universiteit. Of je doet eerst werkervaring op en volgt dan alsnog een masteropleiding.

Met Commerciële Economie IEMES doe je een breed georiënteerde opleiding. Als je afstudeert krijg je het getuigschrift hbo-commercïele economie met een specialisatie in de creatieve industrie.

Dankzij het door jou opgebouwde netwerk en het netwerk van de opleiding kun jij met vertrouwen de arbeidsmarkt betreden. Je gaat bijvoorbeeld werken in een marketingfunctie in de creatieve industrie. Of daarbuiten.

  • Alumni vertellen