Welkom op de online open dag van Commerciële Economie - International Event, Music & Entertainment Studies!

Ons team docenten en studenten zit klaar om jou te helpen bij je (studie)keuze. Je kunt al je vragen appen of mailen, maar Skypen kan natuurlijk ook! Hieronder vind je een overzicht van de contactmogelijkheden en een aantal voorlichtingsfilmpjes die onze studenten en docenten voor je hebben klaargezet.

Natuurlijk kun je jezelf ook nog aanmelden voor een proefstudeerdag om een nog beter beeld te krijgen van de opleiding. Wat je ook kiest: laat het ons weten als iets nog niet duidelijk is!

Fontys Academy for Creative Industries

aci@fontys.nl

Whatsapp met Rogier Haasnoot

Docent Commerciële Economie - IEMES

Vragen? Stuur mij een appje! Ik beantwoord je vragen graag op werkdagen tussen 09.00u en 17.00u

Whatsapp met Rosalie Jansen

Student Commerciële Economie - IEMES

Vragen? Stuur mij een appje!

In contact per mail

Kom je graag per mail met ons in contact? Wij beantwoorden je e-mail met vragen over de opleiding graag!

Stuur ons een e-mail

Voorlichting Commerciële Economie International Event, Music & Entertainment Studies

NB. In de video wordt verwezen naar de mogelijkheid om je aan te melden voor een proefstudeerdag. Helaas hebben we de proefstudeerdagen recent echter moeten annuleren i.v.m. de uitbraak van het coronavirus. We zijn bezig met online alternatieven en houden je hierover op de hoogte.

Valéria Tjalkens, eerstejaarsstudent CE-IEMES

Mike Nijstad, derdejaarsstudent CE-IEMES

Maarten Peters, tweedejaarsstudent CE-IEMES

Joop van de Ven, vierdejaarsstudent CE-IEMES

Over de opleiding

Bij Commerciële Economie IEMES ligt de nadruk op marketing, nieuwe businessmodellen en ondernemerschap. Docenten met praktijkervaring nemen je mee in de business van evenementen, muziek, media, entertainment, theaters en pretparken. Tijdens de opleiding leer je je eigen evenement op te zetten, je eigen band te managen of doe je vrijwilligerswerk op een festival.

Proefstuderen

Vanwege de coronasituatie en de richtlijnen vanuit het RIVM komen alle proefstudeerdagen en meeloopdagen tot 1 juni 2020 te vervallen. Wel zijn we bezig met online alternatieven en houden je hierover graag op de hoogte!

Bekijk de mogelijkheden

Alles over je studiekeuze

Je wilt een hbo-opleiding gaan doen. Maar welke opleiding kies je? Een studie kiezen is soms best lastig. Gelukkig kunnen wij je helpen. Wij vinden het belangrijk dat jij een opleiding kiest die bij jou past. Wij bieden gemakkelijke tools om je te helpen bij je studiekeuze. Als je nog twijfelt, maar ook als je het nog niet helmaal weet.

Het liefst hadden we je natuurlijk in ons mooie nieuwe gebouw verwelkomd!

Maar helaas is dat gebouw momenteel gesloten. Toch benieuwd naar hoe het eruit ziet? Check dan deze aftermovie van onze vorige open dag!