• In het kort
  • Wat kun je van ons verwachten
  • Wat verwachten we van jou

In het kort

Zie jij jezelf al rondlopen in het internationale bedrijfsleven? Lijkt het jou leuk om nieuwe producten te bedenken of marketingcampagnes op te zetten? Wil je iets doen met je talenknobbel? Of zoek je simpelweg een hoog aangeschreven commerciële opleiding waarmee je allerlei kanten uit kunt? Welkom bij de opleiding International Marketing and Management (IMM). International Marketing and Management is een brede, commerciële opleiding die je klaarstoomt voor een carrière in het internationale bedrijfsleven.

Meer over de inhoud

Wat kun je van ons verwachten

Je leert op internationaal niveau nieuwe producten en concepten te bedenken en gaat aan de slag met innovatieve onderwijsvormen, met een sterke focus op Marketing & Sales, Management & Organization en Language & Culture. De opleiding International Marketing and Management stoomt je klaar voor een toekomst in het internationale bedrijfsleven.

Wat verwachten wij van jou

Je bent proactief, ondernemend, commercieel, creatief, nieuwsgierig en sterk met taal. Je bent een echte ontdekkingsreiziger, die graag zijn eigen route uitstippelt. Jouw stip op de horizon? Een commerciële baan in het internationale bedrijfsleven. Je wilt goed worden in vreemde talen als Engels, Duits, Frans of Spaans. En je hebt een open blik voor verschillende culturen.

Open dag - 16 november

Dit event levert veel info op voor jouw studiekeuze

Opleidingstype
Hbo-bachelor
Studievorm
Voltijd
Tilburg
Startmoment(en)
Studieduur
48 maanden
Graad (titel)
Bachelor of Science

Studenten en oud studenten over deze opleiding

Bekijk hier de verhalen

Studie in cijfers

Bekijk het overzicht

Factsheet

Alle info overzichtelijk bij elkaar.

Download facts

Aanmelden doe je bij studielink.
Voor deze opleiding gebruik je:

Instituut Fontys Hogescholen
Locatie Tilburg