Na de opleiding

Arbeidsmarktperspectief

Bij International Marketing and Management leiden we je op tot dé ambitieuze manager van de toekomst bij een grote multinational in binnen- of buitenland. Je vindt je uitdaging in functies op het gebied van internationale marketing, management, inkoop of verkoop.

Met je getuigschrift Bachelor of Science op zak kun je direct aan de slag binnen de veeleisende wereld van multinationals. Denk aan banen als (online) marketing manager, sales/account manager, marktonderzoeker of brand manager. En dat dus bij bedrijven die actief zijn op wereldniveau.

Doorstuderen bij de universiteit

Fontys Economische Hogeschool Tilburg heeft een unieke samenwerking opgezet met Tilburg University. Studenten die de eerste twee jaren van IMM met gemiddeld een 7 halen kunnen in de minor van jaar 3 al de premaster volgen bij Tilburg University. Hiermee mag je meteen na het behalen van je bachelor diploma doorstromen in het masterprogramma van de universiteit van Tilburg. Zo behaal je als havist in 5 jaar en als vwo’er in 4 jaar je masterdiploma én beschik je bovendien over een enorme bak ervaring!

Premaster TU
Sfeerafbeelding Fontys
93% van onze studenten heeft drie maanden na het afstuderen een baan gevonden.