Kennismaken met Johan Cruyff Academy

Leuk dat je verder kennis wilt maken met deze opleiding! Je vindt hier allerlei informatie. Kijk vooral lekker rond. We staan te popelen om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij twijfels of andere zaken. Zien of spreken we elkaar?

Studeren aan de Johan Cruyff Academy en daarnaast voetballen bij de KNVB en Arsenal.

Hoe doe je dat eigenlijk? Studente Daniëlle legt het uit.

Waarom studeren aan de Johan Cruyff Academy Tilburg?

De Johan Cruyff Academy is een initiatief van Johan Cruijff om sporters in staat te stellen hun topsport te combineren met een hbo-studie. Op deze manier kunnen zij een succesvolle overgang maken naar een baan in de sportsector (of daarbuiten), nadat zij stoppen met professionele sport. Johan Cruijff was ervan overtuigd dat sporters het best sportorganisaties kunnen leiden, omdat zij de kenmerken van sport als geen ander kennen. Daarom biedt de Johan Cruyff Academy topsporters de mogelijkheid om hun topsport met een full-time hbo-studie te combineren. Om toegelaten te worden dien je deel uit te maken van de nationale top in jouw sport in jouw leeftijdsklasse. Waarom studeren aan de Johan Cruyff Academy?

• Topsportsfeer; student-sporters motiveren elkaar in zowel sport als studie
  • Studiecoach; persoonlijke begeleiding bij planning van je studie en sport
  • Sport georiënteerd; inhoud van het studieprogramma is 100% gericht op de sport
  • Ondernemend; je leert je studie op te pakken als een ondernemer; ook handig in je toekomstige baan

Wil je meer weten over de inhoud van de opleiding? Bekijk hieronder de voorlichtingspresentatie van SPECO Sportmarketing of neem een kijkje op de website. De inhoud van de Johan Cruyff Academy is namelijk gelijk aan de inhoud van SPECO Sportmarketing. Je wordt bij beide opgeleid tot sportmarketeer.

Events

Wil je meer weten over de opleiding? Meld je dan aan voor een online opleidingspresentatie in de week van 18 tot 22 januari. Tijdens de presentatie hoor je veel ins en outs over de opleiding, je krijgt gelegenheid om je vragen te stellen en je kunt meeluisteren naar de antwoorden op vragen die anderen stellen. We ontmoeten je graag online!

Wil jij komen proefstuderen? Meld je dan aan voor een proefstudeerdag van SPECO Sportmarketing.

Contact met opleidingscoördinator

Coördinator Marc van der Linden beantwoord je vragen.

mail je vraag whatsapp je vraag

Ga naar de website van de Johan Cruyff Academy Tilburg

ga naar de site