Kennismaken met Johan Cruyff Academy

Leuk dat je verder kennis wilt maken met deze opleiding! Je vindt hier allerlei informatie. Kijk vooral lekker rond. We staan te popelen om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij twijfels of andere zaken. Zien of spreken we elkaar?

Studeren aan de Johan Cruyff Academy en daarnaast voetballen bij de KNVB en Arsenal.

Hoe doe je dat eigenlijk? Studente Daniëlle legt het uit.

Waarom studeren aan de Johan Cruyff Academy Tilburg?

De Johan Cruyff Academy is een initiatief van Johan Cruijff om sporters in staat te stellen hun topsport te combineren met een hbo-studie. Op deze manier kunnen zij een succesvolle overgang maken naar een baan in de sportsector (of daarbuiten), nadat zij stoppen met professionele sport. Johan Cruijff was ervan overtuigd dat sporters het best sportorganisaties kunnen leiden, omdat zij de kenmerken van sport als geen ander kennen. Daarom biedt de Johan Cruyff Academy topsporters de mogelijkheid om hun topsport met een full-time hbo-studie te combineren. Om toegelaten te worden dien je deel uit te maken van de nationale top in jouw sport in jouw leeftijdsklasse. Waarom studeren aan de Johan Cruyff Academy?

• Topsportsfeer; student-sporters motiveren elkaar in zowel sport als studie
  • Studiecoach; persoonlijke begeleiding bij planning van je studie en sport
  • Sport georiënteerd; inhoud van het studieprogramma is 100% gericht op de sport
  • Ondernemend; je leert je studie op te pakken als een ondernemer; ook handig in je toekomstige baan

De online open dag

Wil je meer weten over de inhoud van de opleiding? Bekijk hieronder de voorlichtingspresentatie van SPECO Sportmarketing of neem een kijkje op de website van SPECO Sportmarketing en meld je aan voor het bijwonen van de online voorlichting. De inhoud van de Johan Cruyff Academy is gelijk aan de inhoud van SPECO Sportmarketing. Je wordt bij beide opgeleid tot sportmarketeer.

Wil je graag een Johan Cruyff Academy Tilburg docent en student spreken en persoonlijk je vragen stellen? Neem dan contact met ons op via jca@fontys.nl. We plannen dan graag een afspraak met je in op een moment dat jou goed uit komt.

Proefstuderen

wil je graag een online proefstudeerdag bijwonen? Dat kan! Meld je dan aan voor een proefstudeerdag van SPECO Sportmarketing. Door het volgen van deze dag krijg je een goed beeld van de inhoud van de opleiding. Kijk hieronder voor meer informatie over het aanmelden.

Events

Wil je meer weten over de opleiding? Meld je dan aan voor een online opleidingsvoorlichting in de week van 15 tm 19 maart 2021. Tijdens de presentatie hoor je veel ins en outs over de opleiding, je krijgt gelegenheid om je vragen te stellen en je kunt meeluisteren naar de antwoorden op vragen die anderen stellen.

De data van de voorlichtingen per opleiding worden uiterlijk 12 februari 2021 gepubliceerd. Vanaf dat moment kun je je ook aanmelden. We ontmoeten je graag online!

Wil jij komen proefstuderen? Meld je dan aan voor een proefstudeerdag van SPECO Sportmarketing.

Contact met opleidingscoördinator

Coördinator Marc van der Linden beantwoord je vragen.

mail je vraag whatsapp je vraag

Het Cruyff netwerk

De drie Johan Cruyff Academies in Tilburg, Amsterdam en Groningen, werken samen en maken deel uit van een internationaal academisch 'Cruyff netwerk'. Kijk hier voor meer informatie over de Johan Cruyff Academies en het netwerk.

ga naar de site