Online open dag CE - Johan Cruyff Academy

Welkom op de 'alternatieve open dag'!

Ons team docenten en studenten zit klaar om jou te helpen bij je (studie)keuze. Je kunt al je vragen appen of mailen. Bellen mag natuurlijk ook. Bekijk de voorlichtingsfilmpjes om een beter beeld te krijgen van de opleiding. Of meld je aan voor een proefstudeerdag. Wat je ook kiest: laat het ons weten als iets nog niet duidelijk is!

Algemeen contact met de opleiding

feht@fontys.nl

Contact met studenten

Stel al je vragen aan 4e jaars Vera

mail je vraag whatsapp je vraag

Contact met opleidingscoördinator

Coördinator Marc van der Linden beantwoord je vragen.

mail je vraag whatsapp je vraag

Ga naar de website van de Johan Cruyff Academy Tilburg

ga naar de site

Studeren aan de Johan Cruyff Academy en daarnaast voetballen bij de KNVB en Arsenal.

Hoe doe je dat eigenlijk? Studente Daniëlle legt het uit.

Alles over studiekiezen

Je wilt een hbo-opleiding gaan doen. Maar welke opleiding kies je? Een studie kiezen is soms best lastig. Gelukkig kunnen wij je helpen. Wij vinden het belangrijk dat jij een opleiding kiest die bij jou past. Wij bieden gemakkelijke tools om je te helpen bij je studiekeuze. Als je nog twijfelt, maar ook als je het nog niet helmaal weet.

Proefstuderen

Tijdens een proefstudeerdag maak je - in een groep - kennis met het onderwijsprogramma, het gebouw, de docenten én de studenten. Je volgt een proefstudeerdag bij SPECO Sportmarketing. Wil je een dagje meelopen? Stuur dan een mailtje naar jca@fontys.nl.

Kijk hier voor meer info!

Waarom studeren aan de Johan Cruyff Academy Tilburg?

De Johan Cruyff Academy is een initiatief van Johan Cruijff om sporters in staat te stellen hun topsport te combineren met een hbo-studie. Op deze manier kunnen zij een succesvolle overgang maken naar een baan in de sportsector (of daarbuiten), nadat zij stoppen met professionele sport. Johan Cruijff was ervan overtuigd dat sporters het best sportorganisaties kunnen leiden, omdat zij de kenmerken van sport als geen ander kennen. Daarom biedt de Johan Cruyff Academy topsporters de mogelijkheid om hun topsport met een full-time hbo-studie te combineren. Om toegelaten te worden dien je deel uit te maken van de nationale top in jouw sport in jouw leeftijdsklasse. Waarom studeren aan de Johan Cruyff Academy?

• Topsportsfeer; student-sporters motiveren elkaar in zowel sport als studie
  • Studiecoach; persoonlijke begeleiding bij planning van je studie en sport
  • Sport georiënteerd; inhoud van het studieprogramma is 100% gericht op de sport
  • Ondernemend; je leert je studie op te pakken als een ondernemer; ook handig in je toekomstige baan

Wil je meer weten over de inhoud van de opleiding? Bekijk hieronder de voorlichtingspresentatie van SPECO Sportmarketing of neem een kijkje op de website. De inhoud van de Johan Cruyff Academy is namelijk gelijk aan de inhoud van SPECO Sportmarketing. Je wordt bij beide opgeleid tot sportmarketeer.

"Ik ben meer dan kitesurfer en daar hoort ook een studie bij"

Student Vera Klabbers