• In het kort
  • Wat kun je van ons verwachten
  • Wat verwachten we van jou

In het kort

Topsport en een voltijd studie volgen, dat gaat samen aan de Johan Cruyff Academy Tilburg, onderdeel van de Fontys Economische Hogeschool Tilburg. Speciaal voor topsporters biedt de Johan Cruyff Academy de mogelijkheid om tijdens je sportcarrière in vier jaar een hbo-diploma sportmarketing te behalen.

Meer over de inhoud

Wat kun je van ons verwachten

De opleiding is een leerroute van de hbo-opleiding Commerciële Economie. Je wordt voorbereid op een loopbaan als marketeer of manager in de sportwereld. Je toekomstige werkgevers zijn sportclubs, sportbonden, sportgerelateerde commerciële bedrijven en non-profit organisaties die zich met sport bezighouden.

Wat verwachten wij van jou

Een fulltime studie combineren met topsport is een uitdaging. Dezelfde eigenschappen die je nodig hebt om te presteren in je sport, zoals talent, doorzettingsvermogen en discipline, komen je ook van pas tijdens je studie. Je moet goed plannen en intensief contact onderhouden met je opleiding. Met je studiecoach bekijk je hoe je je trainingen en wedstrijden het best kunt combineren met de opleiding.

Open dag - 28 januari

Dit event levert veel info op voor jouw studiekeuze

Opleidingstype
Hbo-bachelor
Studievorm
Voltijd
Locatie
Tilburg
Startmoment(en)
September
Studieduur
48 maanden
Graad (titel)
Bachelor of Business Administration

Ervaar de opleiding en kom een proefstuderen

Je volgt een aantal minicolleges van de opleiding SPECO Sportmarketing zodat je een goede indruk krijgt van de lessen die tijdens de studie worden gegeven.

Toelating

Toelatingseisen voor deze opleiding
Havo Vwo
CM ec of m&o + wiA of wiB ec of m&o
EM
NG
NT

De Johan Cruyff Academy is een studietraject voor topsporters en leidt op tot de Bachelor Commerciële Economie met afstudeerrichting SPECO Sportmarketing met de graad tot Bachelor of Business Administration.

Contact

Prof. Goossenslaan 1
Campus Stappegoor (P4)
5022 DM Tilburg
Telefoonnummer: 08850 77222
E-mail: feht@fontys.nl
Factsheet

Alle info overzichtelijk bij elkaar.