• In het kort
  • Wat kun je van ons verwachten
  • Wat verwachten we van jou

In het kort

De Efteling, Libéma, Center Parcs, Landal, TUI Nederland, Vacansoleil, ANWB, ID&T... Organisaties die zich richten op de vrije tijd van consumenten. Deze tijd moet goed besteed worden! Als student van de differentiatie Commerciële Economie Leisure Management (CELM) leer je vrije tijd voor anderen interessant te maken en te houden. We leiden je op om commercieel haalbare en boeiende vrijetijdsproducten te ontwikkelen en te beheren.

Meer over de inhoud

Wat kun je van ons verwachten

Wij leiden je op tot marketing- en salesprofessional in de leisure branche. Je leert hoe je goed (markt-)onderzoek doet, hoe je een goede marketingstrategie opstelt en in de praktijk uitwerkt. Ook leer je hoe je het beste met klanten om kan gaan en hoe je je professioneel gedraagt. We begeleiden je intensief en je kunt altijd terecht bij je studieloopbaanbegeleider. Je leert zelfstandig en groepsmatig werken. Samen met medestudenten werk je aan projecten voor echte opdrachtgevers. Je krijgt les in het Nederlands, maar er is ook veel aandacht voor de Engelse taal.

Wat verwachten wij van jou

Als student CELM ben je nieuwsgierig. Je hebt zelfdiscipline en bent gemotiveerd om je (studie)doelen te bereiken. Je bent geïnteresseerd in ontwikkelingen in de leisure wereld om je heen, en het lijkt je leuk om die, op basis van marktonderzoek, te vertalen naar marktkansen voor vakantieparken, gemeenten, theaters etc. Je bent nieuwsgierig naar wat wensen en behoeften zijn van klanten en wilt hier op inspelen door het bedenken van creatieve oplossingen. Tevreden klanten en goede resultaten bepalen je plezier in je werk. Je kunt jezelf goed presenteren en je bent vaardig in rekenen, Nederlands en Engels.

Open dag - 16 maart

Dit event levert veel info op voor jouw studiekeuze

Opleidingstype
Hbo-bachelor
Studievorm
Voltijd
Eindhoven
Startmoment(en)
Studieduur
48 maanden
Graad (titel)
Bachelor of Science

Een dag bij Fontys met CE LM student Denise

We hebben onze student Denise een dag op school gevolgd. Nieuwsgierig hoe haar dag eruit ziet? Bekijk dan het filmpje.

marketingmanagement@fontys.nl