Aanmelden

Aanmelden doe je bij Studielink. Voor Leisure Management gebruik je onderstaande gegevens:

Naam instelling Fontys Hogescholen
Plaats Eindhoven
Naam opleiding B Commerciële Economie - Leisure Management

Regel je inschrijving op tijd

Meld je uiterlijk 1 mei aan.

 • Je maakt als volgt (éénmalig) een account aan bij Studielink:
 • Klik op de button ‘inloggen met DigiD’.
 • Zodra je bent ingelogd haalt Studielink jouw persoonsgegevens op uit het BRP (voorheen GBA). Je moet zelf je contactgegevens invullen. LET OP: zorg voor een actief mailadres. Je ontvangt binnen 48u bericht van ons op het door jou ingevoerde mailadres. Ontvang je niets, check dan je spambox.
 • Bevestig altijd je gegevens.
 • Je volgende actie is het indienen van een verzoek tot inschrijving. Kies voor ‘nieuwe inschrijving toevoegen’ en volg de stappen. Na je bevestiging ontvang je per e-mail een bericht van Studielink.
 • Ga regelmatig naar je ‘Mijn Studielink pagina’ en check je ‘Mijn To Do lijst’

2. Doe de Studiekeuzecheck

De Studiekeuzecheck zorgt ervoor dat jij op de juiste plek komt te zitten. Daarnaast kunnen we dan bij jouw start direct begeleiding op maat bieden, wat jouw kans op studiesucces vergroot. De Studiekeuzecheck test je op persoonlijkheidskenmerken, interesse, motivatie en studie-aanpak.

3. Regel je machtiging voor betalen collegegeld

Je moet de digitale machtiging voor betaling van het collegegeld uiterlijk voor 1 september hebben geregeld. Je vindt de digitale machtiging in 'Mijn Studielink pagina' bij je ‘Mijn To Do lijst’. Een machtiging afgeven kan pas vanaf 15 mei via Studielink. De eerste incasso vindt plaats op of rond 13 september. Kijk voor een indicatie van je collegegeld op de collegegeldmeter.

Onderwijs- en examenregeling (OER)

In de OER vind je info over:
- de inhoud
- de toetsing
- de begeleiding

Naar de OER

Informatie over inschrijven?

Meer informatie over inschrijven bij Fontys vind je op de website:
fontys.nl/inschrijven

Studeren, wonen, sporten en uitgaan in de studentenstad Eindhoven

Wil je meer weten over de studentenstad Eindhoven? Fontys heeft alle informatie op het gebied van studeren, wonen, sporten en uitgaan in Eindhoven op een rijtje gezet.

Sfeerafbeelding Fontys
 • Studiekeuzecheck
  Na aanmelding via Studielink ontvang je een verzoek om een digitale vragenlijst in te vullen, vervolgens krijg je een uitnodiging voor een contactmoment met de opleiding. Dit bestaat uit een gezamenlijk gedeelte, waar een toets Rekenvaardigheid en Engels wordt gemaakt, en een individueel gesprek. Aan het einde van deze bijeenkomst krijg je jouw studiekeuzeadvies.
  2 meisjes lopen door een gang van een schoolgebouw