Studiebegeleiding

Tijdens je studie word je intensief begeleid door je studieloopbaanbegeleider. Elke klas heeft een eigen studieloopbaanbegeleider. Dit is een docent die met je meedenkt over keuzes die je tijdens je studie maakt en die de voortgang van de studie regelmatig met je bespreekt. Je ziet de studieloopbaanbegeleider zowel klassikaal als individueel. Zeker tijdens de eerste twee jaren van de opleiding zie je de studieloopbaanbegeleider ongeveer wekelijks.

Tijdens de projecten word je begeleid door een projectcoach waar je wekelijks overleg mee hebt samen met je projectgroep. De projectcoach geeft feedback op gemaakte stukken en kan bijvoorbeeld helpen om problemen op te lossen die plaatsvinden binnen de projectgroep. Ook zijn er spreekuren waarin vakdocenten vragen beantwoorden over de projectopdracht.

Create Your Own Future

Als opleider vinden we het erg belangrijk dat je goed voorbereid de arbeidsmarkt op gaat. Daarom bieden wij onze studenten een speciaal programma aan. Middels het programma “Create Your Own Future” begeleiden we je in je zoektocht ter oriëntatie op de arbeidsmarkt. Je krijgt sollicitatietraining en samen met de trainer ga je op zoek naar jouw ambitie voor de toekomst.