Studenten over deze opleiding

 • Wies Vissers
  Voldoet je studie aan de verwachtingen die je er van tevoren van had?

  Eigenlijk overtreft de opleiding mijn verwachtingen. Natuurlijk word je tijdens en na de Havo wel voorbereid op wat je kunt verwachten op het Hbo, maar het heeft nog beter uitgepakt. De begeleiding is heel erg goed en het werken in projecten is ontzettend leerzaam. Je brengt in groepsverband de theorie echt in praktijk en dat bevalt me erg goed. Met zijn vieren heb je toch een andere kijk op dingen dan in je eentje.


  Wat is het meest waardevolle dat je tot nu toe hebt geleerd?

  De projecten. Laatst mochten we een personeelsuitje organiseren voor docenten van Fontys. Het gaf me echt de bevestiging dat ik met Leisure op de goede weg zit. Net als in het echte bedrijfsleven hadden we te maken met een opdrachtgever met wensen en richtlijnen. We hebben veel gesprekken gevoerd en onderzoek gedaan naar de mogelijkheden. Uiteindelijk heeft het evenement ook echt plaatsgevonden en het was een groot succes.

  Weet je al wat je na je studie wilt gaan doen?

  Misschien een Master opleiding, maar dat hangt af van twee dingen: mijn stage op het hoofdkantoor van TUI en mijn Minor over Neuromarketing en Consumentengedrag. Twee heel verschillende richtingen, waarvan ik de komende tijd hoop te ontdekken welke me het best ligt. Gelukkig heb ik nog even en ga ik tijdens de rest van mijn studie proberen zoveel mogelijk ervaring op te doen. Bij Fontys gaat dat zeker lukken. Als docenten merken dat je je best doet en goede resultaten behaalt, geven ze je enorm veel mogelijkheden naast je studie. Zo kun je notuleren tijdens docentvergaderingen, meehelpen tijdens open dagen of studentcoach worden. Meer dan genoeg mogelijkheden dus om het beste uit jezelf te halen!