Kennismaken met Commerciële Economie - SPECO Sportmarketing

Leuk dat je verder kennis wilt maken met deze opleiding! Je vindt hier diverse filmpjes, studenten vertellen over hun ervaringen én je kunt je aanmelden voor events. Kijk vooral lekker rond. We staan te popelen om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij twijfels of andere zaken. Zien of spreken we elkaar?

Bekijk hieronder meteen de voorlichting met inhoudelijke info over de opleiding.

Bekijk de voorlichting en kom alles te weten over Commerciële Economie - SPECO Sportmarketing

Docent Nout van Beckhoven vertelt je alles over de inhoud van de opleiding. Hoe krijg je les en welke vakken krijg je? Waar werken onze oud studenten?

Events

In november 2021 organiseren we weer veel activiteiten, waaronder ook opleidingsvoorlichtingen. We houden je graag op de hoogte als je een paar gegevens achterlaat.

Sneakpreview SPECO Sportmarketing

Krijg een beeld van de opleiding via online colleges en opdrachten

Maak kennis met een studieweek. Scroll door de agenda en krijg een sneak preview van onze opleiding en het beroep. Je kunt onder andere minicolleges volgen en opdrachten maken. Zo krijg je een beeld of de opleiding SPECO Sportmarketing bij je past.

Wat doen onze oud studenten nu?

Student Brandon wil na zijn opleiding werken bij een betaalde voetbalorganisatie.

Oud student Tom werkt als accountmanager bij PSV. Brandon zocht hem op.

Personal Branding

Hoe ga jij jezelf straks onderscheiden van medestudenten? En hoe helpt de Personal Branding commissie daarbij?

Aftermovie SPECO carrièredag

Tijdens de SPECO carrièredag worden studenten voorbereid op het vinden van een stage. Bekijk de aftermovie van dit jaar.

Wat doen we zoal tijdens de studie?

Benieuwd wat we allemaal tijdens de studie doen. Bekijk dan eens onze periodeboeken. Die maken we voor elke periode en daarin staan o.a. de thema’s en opdrachten.

Neem een kijkje in ons gebouw

We kunnen je helaas niet live ontvangen. Maar we snappen dat je benieuwd bent waar je straks gaat studeren. Neem daarom alvast een kijkje in ons gebouw in Tilburg!

Student Koen Geurts loopt stage bij mediabedrijf 433

Derdejaars studenten lopen 17 weken lang stage bij een bedrijf. Koen vertelt over zijn ervaringen bij mediabedrijf 433, waar hij stage loopt als stagiaire social media.

Whatsapp of mail ons!

Wij vinden het leuk om met jou in contact te zijn. Stuur ons gewoon een appje, wij maken graag tijd om met je te 'kletsen'.

Heb jij vragen voor studenten?

Zij staan voor je klaar!

mail je vraag

Stel je vragen aan docenten

Docenten Monique van Rooijen, Iet van Maasakkers en Marion de Cocq beantwoorden ze graag.

mail je vraag

Contact met de opleidingscoördinator

Coördinator Marije van 't Verlaat beantwoordt jouw vragen via whatsapp.

app je vraag