Na de opleiding

Wat kun je met deze opleiding?

SPECO Sportmarketing is dé springplank voor een baan in de sport. Na 4 jaar studeren ga je de arbeidsmarkt op met kennis van sport, sportmarketing, sponsoring en andere vakgebieden binnen de sportbusiness. Dit combineer je met persoonlijke kennis van je sterke en minder sterke kanten en een bak aan werkervaring, opgedaan tijdens de vele praktijkopdrachten en je stages. Dit opent deuren bij tal van organisaties uit het SPECO  netwerk.

Met je getuigschrift Bachelor of Science op zak ben je breed inzetbaar in tal van functies en bij mooie organisaties. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als:

  • Sportmarketeer
  • Marketingcommunicatiemedewerker
  • Eventmanager
  • Accountmanager
  • Manager sponsoring

Arbeidsmarktperspectief: SPECO Sportmarketing opent vele deuren

Waar zou je liever werken dan in een sportrijke omgeving? Bij een producent van sportartikelen zoals Nike of Under Armour? Of wat dacht je ervan als sportmarketeer betrokken te zijn bij een voetbalclub als PSV of Ajax. Of bij evenementen als de Formule 1 of Wimbledon? Wil je graag lokaal aan de slag? Ook regionale bedrijven in de sport of lokale gemeenten en overheden zoeken ook sportmarketeers. Voor deze dynamische en brede wereld is je opleiding SPECO Sportmarketing de beste start. Vind je een baan buiten de sportbranche? Geen probleem, want met dit getuigschrift kun je in elke branche aan de slag.

Doorstuderen aan de universiteit

Na het afronden van je studie ben je in het bezit van een volwaardig diploma. Wil je daarna verder studeren? Met deze papieren en een goede cijferlijst houdt niets je nog tegen om een vervolgstudie aan de universiteit te volgen.

Sfeerafbeelding Fontys
Onze overtuigingen en werkwijzen leveren studenten op met knowhow, durf en enthousiasme.
Sterk in theorie én praktijk, klaar voor de actieve en veeleisende wereld van de sportbusiness.