• In het kort
  • Wat kun je van ons verwachten
  • Wat verwachten we van jou

In het kort

Waardevolle ideeën, producten en merken ontwikkelen. En daar een commercieel succes van maken. Wil je als bedrijf groeien en impact maken, dan is dit noodzaak. Commerciële kennis en vaardigheden zijn dan ook de stuwende krachten achter elke onderneming. Wil jij die kennis en vaardigheden opdoen? En vooral zelf aan de slag gaan? Dan is dit jouw opleiding. Je ontdekt hoe marketing werkt. Hoe verkoopprocessen werken en waar klanten blij van worden. In 4 jaar tijd groei je uit tot een professional met werkervaring, die klaar is voor een carrière in de wereld van marketing en sales.

Meer over de inhoud

Wat kun je van ons verwachten

Je werkt in kleine projectgroepen waarbij je begeleiding krijgt van docenten uit het bedrijfsleven. Vaklui met veel ervaring in marketing, sales, ondernemen of marktinnovatie. Tijdens je studie staan zij naast je om je te coachen. Samen met jou kijken ze wat je nodig hebt om stappen te maken. Daarnaast werk je vanaf dag één met en voor echte bedrijven uit de regio.

Wat verwachten wij van jou

Verkoop, (online) marketing en media vind je interessante onderwerpen. Sterker nog, je wilt er zelf mee aan de slag. Daarom sta je open voor learning on the job. Je gaat samen met medestudenten voor echte bedrijven projecten uitvoeren. Elke student heeft hierin een belangrijke rol. Jij dus ook. Tot slot ben je vaardig in rekenen en communiceer je goed in het Nederlands. Ook kun je goed uit de voeten met de Engelse taal.

Proefstuderen - 04 december

Tijdens het proefstuderen studeer je samen met een groepje medescholieren een dag bij een opleiding.

Open dag - 19 januari

Dit event levert veel info op voor jouw studiekeuze

Toelating

Toelatingseisen voor deze opleiding