Kennismaken met Commerciële Economie Tilburg

Kijk vooral lekker rond! Heb je vragen over de opleiding? App met onze studenten of mail docente Catelijne Netten. Bekijk hieronder meteen de video's met inhoudelijke info over de opleiding. Wil je graag een keer online proefstuderen? Dan kan ook! Aanmelden doe je makkelijk op deze site.

Maak kennis op 1 van deze manieren

Je kunt uitgebreid kennis komen maken met ons. Volg eerst de online voorlichting over de opleiding en kom later kennismaken en sfeer proeven bij ons op locatie. Meld je voor beide momenten aan.

Je studeert samen met andere scholieren een dag bij een opleiding. Voor deze groep is een speciaal programma samengesteld, zodat je een goed beeld krijgt van hoe de opleiding in elkaar zit. Je maakt kennis met studenten en docenten en je ervaart wat het studeren bij Fontys inhoudt.

Meelopen bij Commerciële Economie Tilburg is dit schooljaar niet meer mogelijk. Volgend schooljaar wordt deze studiekeuzeactiviteit weer aangeboden. Wil je graag ervaren hoe het is om bij ons te studeren? Bekijk dan de mogelijkheden voor proefstuderen.

WIl jij ervaren hoe het is om student te zijn op het hbo? Of wil je een beter beeld krijgen van een hbo-opleiding? Neem deel aan de schakelmodule op het hbo.

Volg een serie lessen en werk samen in projectgroepen aan een casus of product van de opleiding van jouw keuze. De uitwerkingen van de opdrachten binnen deze module kun je ook gebruiken als input voor je profielwerkstuk!

Data bijeenkomsten

• 15 september 2022
  • 6 oktober 2022
  • 3 november 2022
  • 24 november 2022
  • 8 december 2022
  • 15 december 2022
  • 12 januari 2023
  • 2 februari 2023

Aanmelding: Stuur een mail naar j.melenhorst@fontys.nl o.v.v. 'Schakelmodule [naam schakelmodule]'

Let op! De datum hieronder vermeld is van de eerste bijeenkomst, je meld je hierbij meteen aan voor alle bijeenkomsten.
Havo/vwo: profielwerkstuk Klant is Koning | Tilburg
15 sep 2022 14:45 - 17:00 uur

Heb jij een neus van commerciële kansen?

• Word jij blij van blije klanten?
  • Vind je het leuk om na te denken over hoe je geld kunt verdienen?
  • Ben je geïnteresseerd in trends?
  • Vind je het leuk om reclames te maken?

Bij de opleiding Commerciële Economie draait het om marketing en sales. In de schakelmodule de Klant is koning maak je in 7 sessies kennis met de wereld van marketing, sales en marketingcommunicatie. Ook leer je jezelf beter kennen en word je geïnspireerd door het werkveld.

Wat ga je doen?

Je gaat een aantal challenges doen, die je verzamelt in een portfolio werkstuk. Je leert veel van de feedback die je krijgt. Sommige challenges zijn individueel, zoals je oriënteren op commercieel economische
beroepen, inspirerende voorbeelden van reclames verzamelen, en je eigen ‘merk IK’ ontwikkelen. Andere
challenges doe je in een groepje. Samen lossen jullie een probleem op voor een bedrijf, bijvoorbeeld
wie precies de doelgroep is en hoe je die het beste bereikt, een nieuw product ontwikkelen, of een
reclamecampagne bedenken en uitwerken. Je gaat daarvoor een stukje marktonderzoek doen. Er komt
een gastspreker vertellen over zijn werk als marketeer en sales manager. In de laatste sessie presenteer
je de mooiste dingen uit jouw portfolio en vertel je ons jouw belangrijkste inzichten.

Data bijeenkomsten

15 september 2022
    6 oktober 2022
    3 november 2022
    24 november 2022
    8 december 2022
    15 december 2022
    12 januari 2023
    2 februari 2023

Vragen over deze schakelmodule?

Neem contact op met Catelijne Netten

c.netten@fontys.nl

Locatie bijeenkomsten

Professor Goossenslaan 1, Tilburg

Locatiekaart op adres: Professor Goossenslaan 1, Tilburg

Sneakpreview Commerciële Economie

Krijg een beeld van de opleiding via online colleges en opdrachten

Maak kennis met een studieweek. Scroll door de agenda en krijg een sneak preview van onze opleiding en het beroep. Je kunt onder andere minicolleges volgen en opdrachten maken. Zo krijg je een beeld of de opleiding Commerciële Economie bij je past.

Overzicht Sneakpreview Commerciële Economie

Whatsapp of mail ons!

Wij vinden het leuk om met jou in contact te zijn. Stuur ons gewoon een appje of een mail, wij maken graag tijd om met je te 'kletsen'.

Stuur een appje naar Ichraq

App je vraag naar student Ichraq.

hulp nodig? app je vraag

App of mail met Solange

Student Solange geeft antwoord op al jouw vragen.

mail je vraag app je vraag

Mail met docent Catelijne

Catelijne is docent van de opleiding en kan je helpen met al je vragen.

Stuur mij een e-mail