Kennismaken met Commerciële Economie Venlo

Kijk vooral lekker rond! Heb je vragen over de opleiding? App met onze student Jesse of app, mail of bel met ons Student Service Centre. Bekijk hieronder meteen de video's met inhoudelijke info over de opleiding.

Maak kennis op 1 van deze manieren

Bezoek de opleiding tijdens de open dag. Kom kijken hoe het gebouw er uit ziet, ontmoet docenten en ga in gesprek met studenten. We ontvangen je graag. Meld je nu aan.

Ook na de open dag op de hoogte worden gehouden van onze (online) evenementen?

Wil je graag zelf ervaren hoe het er op onze hogeschool aan toe gaat? Wij regelen een meeloopdag voor je. Het verschil met een proefstudeerdag is dat je samen met een huidige student zijn of haar lessen volgt. Zodra je je aangemeld hebt via de link hieronder, krijgen wij een bericht van jouw aanmelding en gaan we op zoek naar een eerste- of tweedejaars student. Hij/zij neemt vervolgens contact met je op om een dag en tijd af te spreken.

Onze studenten vertellen...

Koen, student

“Wat ik de eerste drie jaar qua theorie heb geleerd, kan ik nu tijdens mijn afstudeerstage goed in de praktijk brengen.”

Zo ziet het er uit bij ons

Bekijk onze campus op je eigen tempo via onze 360 graden tour!

Meer studiekeuzeactiviteiten

Alles over studiekiezen

Je wilt een hbo-opleiding gaan doen. Maar welke opleiding kies je? Een studie kiezen is soms best lastig. Gelukkig kunnen wij je helpen. Wij vinden het belangrijk dat jij een opleiding kiest die bij jou past. Wij bieden gemakkelijke tools om je te helpen bij je studiekeuze. Als je nog twijfelt, maar ook als je het nog niet helemaal weet.

Studiekeuzecheck

Wij vinden het heel belangrijk dat je de juiste opleiding kiest en met een fijn gevoel aan je studie begint. Daar helpt de Studiekeuzecheck en het bijbehorende ‘check-in’ gesprek bij!

Kom meer te weten over een van onze projecten van de opleiding!

Whatsapp of mail ons!

Wij vinden het leuk om met jou in contact te zijn. Stuur ons gewoon een appje, wij maken graag tijd om met je te 'kletsen'.

WhatsApp met Jesse

Je kunt Jesse appen met vragen over de opleiding (Venlo).

Vragen? Stuur mij een appje!

Contact over aanmelding

ssc-venlo@fontys.nl
31618419353

Algemeen contact

Vragen over studiekeuze, meeloopdagen en andere studiekeuzeactiviteiten. Bereikbaar van ma t/m vrij, uiterlijk de volgende (werk)dag reactie.

marcomvenlo@fontys.nl