Meer weten over de opleiding Communicatie - Creative Concepts for Communication

Kom kennismaken

  • kom praten met studenten
  • bekijk een filmpje
  • stel je vragen
  • meld je aan voor events

Dit studiejaar organiseert Fontys geen open dagen meer.  Als de volgende open dag bekend is laten we jou dat graag weten. Laat daarvoor een paar gegevens achter.

Je studeert samen met andere scholieren een dag bij een opleiding. Voor deze groep is een speciaal programma samengesteld, zodat je een goed beeld krijgt van hoe de opleiding in elkaar zit. Je maakt kennis met studenten en docenten en je ervaart wat het studeren bij Fontys inhoudt. 

Fysieke Proefstudeerdag Communicatie - Creative Concepts for Communication | Tilburg
16 jun 2022 10:00 - 14:00 uur
nog 49 plekken

Tijdens een proefstudeerdag maak je kennis met de opleiding en ga je aan de slag met een opdracht. Uiteraard heb je de mogelijkheid al je vragen over de opleiding Communicatie - Creative Concepts for Communication te stellen. Docent Piet vertelt je graag al iets meer in onderstaande video en stelt aan jou de volgende vraag: 'Wat is volgens jou de stad Tilburg?' Tot dan!

Bekijk onderstaande video voordat je komt proefstuderen

Wegens het niet accepteren van de cookies is de YouTube video niet zichtbaar.


 

Op Online Studiedate met...

Vanwege de coronarichtlijnen is fysiek meelopen helaas op dit moment nog niet mogelijk, daarom bieden we graag als alternatief een Online Studiedate aan met een van onze Communicatie - Creative Concepts for Communication (CO-CCC) studenten.

Wil je na het bezoeken van een online voorlichting of online proefstudeersessie jezelf verder oriënteren om te ervaren of de opleiding Communicatie - CCC bij je past? Ga dan op Online Studiedate met een van onze studenten! Tijdens deze studiedate vertelt een CO-CCC student over de opleiding en beantwoordt vervolgens uiteraard ook al je vragen over de opleiding.

De Communicatie - CCC Studenten stellen zichzelf graag even aan je voor.
Kies in dit overzicht een student en een datum en meld je aan voor een online studiedate met de student van jouw keuze.

Wil je weten hoeveel collegegeld je moet betalen voor deze opleiding? Ga dan naar de collegegeldmeter.
Houd naast je collegegeld ook rekening met kosten voor introductie, boeken, readers, excursies en laptop.   
Op DUO kun je zien of je recht hebt op studiefinanciering of een studenten-reisproduct voor je OV-chipkaart. 

Aanmelden doe je bij studielink. Voor deze opleiding gebruik je:

Naam instellingFontys Hogescholen
PlaatsTilburg
OpleidingB Communicatie - Creative Concepts for Communication (CO-CCC)

Stap 1: Je meldt je aan via Studielink.
Meld je uiterlijk vóór 1 mei aan, zodat je nog ruim de tijd hebt om de stappen van je inschrijving te voltooien en je check-in gesprek te voeren.

Raadpleeg regelmatig je berichten in je Studielink – dashboard.

Stap 2: Je kunt de Studiekeuzecheck doen
De Studiekeuzecheck zorgt ervoor dat we je vanaf het begin begeleiding op maat kunnen bieden. Dat vergroot je kans op studiesucces. De studiekeuzecheck bestaat in ieder geval uit een digitale vragenlijst en een check-in gesprek met je opleiding. Tijdens het gesprek wordt het studiekeuzeadvies opgesteld en besproken. Uitgebreide informatie vind je op de Studiekeuzecheck, jouw check-in bij Fontys.

Stap 3: Je regelt de machtiging voor de betaling van je collegegeld. Een machtiging afgeven kan vanaf 15 mei in je Studielink-dashboard. De eerste incasso vindt plaats op 25 september.  

Als je je hebt aangemeld, betekent dit nog niet dat je al bent ingeschreven. Je bent pas inschreven zodra je aan alle inschrijfvoorwaarden hebt voldaan.