Meelopen bij Communicatie - International Event, Music & Entertainment Studies

• 09 maart

Op studiedate met CO-IEMES student Sanne Lubberts

Hey, mijn naam is Sanne Lubberts. Ik ben 20 jaar oud en zit nu in mijn eerste jaar van de opleiding Communicatie - IEMES. Hiervoor heb ik het VWO afgerond en heb ik een paar maanden Psychologie gestudeerd. Dit was het niet voor mij. Uiteindelijk kwam ik bij de opleiding Communicatie - IEMES terecht en voel ik me eindelijk op mijn plek. Ik praat je graag bij over deze opleiding en uiteraard beantwoord ik graag alle vragen die je hebt.

• 10 maart

Op studiedate met CO-IEMES student Femke Valks

Hoi, ik ben Femke Valks. Ik ben 22 jaar oud en zit nu in het eerste jaar van de opleiding Communicatie - IEMES. Hiervoor heb ik een opleiding mediavormgeven afgerond (SintLucas). Daarna ben ik opzoek gegaan naar een opleiding die daarbij aansluit en ook iets te maken heeft met de muziek/evenementen wereld. Toen ben ik CO-IEMES terecht gekomen. Deze opleiding sluit goed aan bij mijn interesses en ik zit hier echt op mijn plek. Ik vertel je graag meer over deze opleiding en beantwoord graag al je vragen.

• 23 maart

Op studiedate met CO-IEMES student Femke Valks

• 29 maart

Op studiedate met CO-IEMES student Dominique Aberkrom

Hoi! Ik ben Dominique. Ik zit in mijn derde studiejaar van de opleiding Communicatie - IEMES en vertel je hier graag meer over. Tijdens mijn studie heb ik een eigen onderneming opgezet waarmee ik zelfstandig copywriting klussen uitvoer. De studie CO-IEMES is voor mij een echte match door alle creativiteit binnen de opleiding en de vrijheid die je krijgt. Je kunt je echt ontwikkelen op vlakken die jij zelf interessant vindt. Zelf vind ik design en concepting binnen de opleiding erg tof. Graag ga ik met je in gesprek over de opleiding en kan je van alles vertellen over studiejaar 1 tot en met studiejaar 3. Mijn minor en stage heb ik ook al gedaan. Meld je vooral aan als je graag meer wilt weten!

• 12 april

• 19 april