Welkom op de 'alternatieve open dag' van Communicatie - International Event, Music & Entertainment studies!

Ons team docenten en studenten zit klaar om jou te helpen bij je (studie)keuze. Je kunt al je vragen appen of mailen, maar Skypen kan natuurlijk ook! Hieronder vind je een overzicht van de contactmogelijkheden en een aantal voorlichtingsfilmpjes die onze studenten en docenten voor je hebben klaargezet.

Natuurlijk kun je jezelf ook nog aanmelden voor een proefstudeerdag om een nog beter beeld te krijgen van de opleiding. Wat je ook kiest: laat het ons weten als iets nog niet duidelijk is!

Fontys Academy for Creative Industries

aci@fontys.nl

Whatsapp met Els Braas

Docent Communicatie - International Event, Music & Entertainment Studies

Vragen? Stuur mij een appje! Ik beantwoord je vragen graag op werkdagen tussen 09.00u en 17.00u

Whatsapp met Daimy van der Velden

Student Communicatie - International Event, Music & Entertainment Studies

Vragen? stuur mij een appje!

In contact per mail

Kom je graag per mail met ons in contact? Wij beantwoorden je e-mail met vragen over de opleiding graag!

Stuur ons een e-mail

Voorlichting Communicatie - International Event, Music & Entertainment Studies

NB. In de video wordt verwezen naar de mogelijkheid om je aan te melden voor een proefstudeerdag. Helaas hebben we de proefstudeerdagen recent echter moeten annuleren i.v.m. de uitbraak van het coronavirus. We zijn bezig met online alternatieven en houden je hierover op de hoogte!

Propedeuse fase CO-IEMES
Hoofdfase CO-IEMES
Afstudeerfase CO-IEMES

Justin, eerstejaarsstudent CO-IEMES

Indy, tweedejaarsstudent CO-IEMES

Daniëlle, derdejaarsstudent CO-IEMES

Over de opleiding

Bij Communicatie - International, Event, Music & Entertainment Studies ligt de nadruk op resultaatgerichte communicatie, conceptontwikkeling en creativiteit. Ervaren docenten nemen je mee in de business van evenementen, muziek, media en entertainment en leren je de creatieve industrie van binnenuit kennen. Vanaf jaar één doe je werkervaring op. Je maakt een concept voor de website van een beginnend artiest, je bedenkt een communicatiecampagne voor een toneelvereniging of onderhoudt de socials van een festival.

Proefstuderen

Vanwege de coronasituatie en de richtlijnen vanuit het RIVM komen alle proefstudeerdagen en meeloopdagen tot 1 juni 2020 te vervallen, maar we verwijzen je graag naar onze online proefstudeermogelijkheden. Je vindt alle informatie hierover terug onder het kopje 'proefstuderen' zodra je doorklikt in dit item. Heel graag ontmoeten we je dan!

bekijk de mogelijkheden

Alles over je studiekeuze

Je wilt een hbo-opleiding gaan doen. Maar welke opleiding kies je? Een studie kiezen is soms best lastig. Gelukkig kunnen wij je helpen. Wij vinden het belangrijk dat jij een opleiding kiest die bij jou past. Wij bieden gemakkelijke tools om je te helpen bij je studiekeuze. Als je nog twijfelt, maar ook als je het nog niet helmaal weet.

Aanmelden voor Communicatie - International Event, Music & Entertainment Studies

Hoe meld ik me aan voor de opleiding CO - IEMES?

Het liefst hadden we je natuurlijk in ons mooie nieuwe gebouw verwelkomd!

Maar helaas is dat gebouw momenteel gesloten. Toch benieuwd naar hoe het eruit ziet? Check dan deze aftermovie van onze vorige open dag!