• In het kort
  • Wat kun je van ons verwachten
  • Wat verwachten we van jou

In het kort

Sport draait om snelheid, kracht, souplesse en techniek. Om grenzen verleggen en winnen. Maar ook beleving, emotie, dramatiek. En dat geeft prachtige mogelijkheden voor reclame en pr rond een merk of atleet. Tel daar de vele sportorganisaties die hun doelgroepen willen bereiken bij op en je begrijpt waarom er vraag is naar communicatieprofessionals die thuis zijn in de sport- en sportmediawereld. Wil jij deel uitmaken van deze dynamische wereld? Welkom bij de enige sportcommunicatie opleiding van Europa: SPECO sportcommunicatie!

Meer over de inhoud

Wat kun je van ons verwachten

Je krijgt innovatief, praktijkgericht onderwijs. Waarbij je werkt met actuele thema’s en kennismaakt met de nieuwste ontwikkelingen. Daarom zeggen we wel eens dat wij je opleiden voor een beroep dat nu nog niet bestaat. Door de kleinschaligheid en de persoonlijke aanpak haal je het maximale uit jezelf. Jij en jouw ontwikkeling staan centraal. Je kunt rekenen op persoonlijke begeleiding en aandacht van betrokken docenten, met een echt sporthart. Doorstromen naar het werkveld is dan ook geen enkel probleem. Samen zorgen we ervoor dat jij er klaar voor bent!

Wat verwachten wij van jou

Je hebt een passie voor sport en de sportbusiness. Je raakt gefascineerd door communicatie en nieuwe media. Je bent nieuwsgierig, communicatief, creatief en overtuigend. Je bent ook een echte doorzetter, die alles uit zichzelf wil halen. Zelfstandig maar ook een teamplayer. Voor een groep spreken of een stuk schrijven is voor jou geen probleem.

Ervaar de opleiding: kom proefstuderen

Tijdens het proefstuderen studeer je samen met een groepje medescholieren een dag bij een opleiding.

Sfeerafbeelding Fontys
meer info en data
Sfeerafbeelding Fontys

Open dag - 19 januari

Dit event levert veel info op voor jouw studiekeuze