Kennismaken met Communicatie - SPECO Sportcommunicatie

Leuk dat je verder kennis wilt maken met deze opleiding! Je vindt hier diverse filmpjes, studenten vertellen over hun ervaringen én je kunt je aanmelden voor events. Kijk vooral lekker rond. We staan te popelen om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij twijfels of andere zaken. Zien of spreken we elkaar?

Bekijk hieronder meteen de video met inhoudelijke info over de opleiding.

Bekijk de voorlichting en kom alles te weten over Communicatie - SPECO Sportcommunicatie.

Hoe ziet de inhoud van de opleiding er uit? Hoe krijg je les en welke vakken krijg je? Waar werken onze oud studenten? Docent Lars Hagen vertelt het.

Events

In november 2021 organiseren we weer veel activiteiten, waaronder ook opleidingsvoorlichtingen. We houden je graag op de hoogte als je een paar gegevens achterlaat.

Sneakpreview SPECO Sportcommunicatie

Krijg een beeld van de opleiding via online colleges en opdrachten

Maak kennis met een studieweek. Scroll door de agenda en krijg een sneak preview van onze opleiding en het beroep. Je kunt onder andere minicolleges volgen en opdrachten maken. Zo krijg je een beeld of de opleiding SPECO Sportcommunicatie bij je past.

Overzicht Sneakpreview Communicatie Eindhoven

Hoe is SPECO Sportcommunicatie studeren nu echt?

Studenten Bram en Thomas vertellen op hun eigen wijze en met een knipoog wat zij van de opleiding vinden en wat je écht moet hebben om voor deze opleiding te kiezen.

Personal Branding

Hoe ga jij jezelf straks onderscheiden van medestudenten? En hoe helpt de Personal Branding commissie daarbij?

Impressie meeloopdag SPECO Sportcommunicatie

Tijdens de meeloopdag kun je als studiekiezer met eerstejaars studenten meelopen en sluit je aan in de lessen. In dit filmpje krijg je kort een indruk van een meeloopdag van SPECO Sportcommunicatie.

Aftermovie SPECO carrièredag

Tijdens de SPECO carrièredag worden studenten voorbereid op het vinden van een stage. Bekijk de aftermovie van dit jaar.

Wat doen onze oud studenten nu?

SPECO Sportcommunicatie student Fleur heeft een duidelijke droom. Na haar studie wil ze aan de slag bij de NOS.

Koen, oud SPECO'er is werkzaam als communicatie adviseur Sport bij de NOS. Fleur wil alles weten over de werkzaamheden die horen bij de functie van Koen. En hoe de opleiding hem daarbij geholpen heeft.

Wat doen we zoal tijdens de studie?

Benieuwd wat we allemaal tijdens de studie doen. Bekijk dan eens onze periodeboeken. Die maken we voor elke periode en daarin staan de thema’s, opdrachten e.d.

Neem een kijkje in ons gebouw

We kunnen je helaas niet live ontvangen. Maar we snappen dat je benieuwd bent waar je straks gaat studeren. Neem daarom alvast een kijkje in ons gebouw in Tilburg!

SPECO Sportcommunicatie student Rens gaat op bezoek bij oud student Bas.

Bas is werkzaam als social media redacteur bij Ajax. Bekijk hun filmpje.

Stage ervaring van student Dion Knoren

Onze studenten lopen in het 3e jaar ongeveer 17 weken stage bij een bedrijf. Bij voorkeur in de sportbranche. Dion liep stage bij FC Utrecht waar hij verantwoordelijk was voor marketing en events. Bekijk hier zijn ervaringen.

Whatsapp of mail ons!

Wij vinden het leuk om met jou in contact te zijn. Stuur ons gewoon een appje, wij maken graag tijd om met je te 'kletsen'.

App met de opleidingscoördinator

Coördinator Lars Hagen beantwoordt al je vragen via de app.

app je vraag

Contact met Nathan

Stel al je vragen aan 4e jaars student Nathan.

mail je vraag app je vraag

Contact met docenten

Stuur gerust een mail naar de SPECO Sportcommunicatie docenten.

mail je vraag