Online open dag Communicatie - SPECO Sportcommunicatie

Welkom op de 'alternatieve open dag'!

Ons team docenten en studenten zit klaar om jou te helpen bij je (studie)keuze.
Je kunt al je vragen appen of mailen. Bellen mag natuurijk ook.
Bekijk de voorlichtingsfilmpjes om een beter beeld te krijgen van de opleiding.
Of meld je aan voor een proefstudeerdag.
Wat je ook kiest: laat het ons weten als iets nog niet duidelijk is!

Algemeen contact met de opleiding

feht@fontys.nl

App met de opleidingscoördinator

Coördinator Lars Hagen beantwoordt al je vragen via de app.

app je vraag

Contact met Nathan

Stel al je vragen aan 3e jaars student Nathan.

mail je vraag app je vraag

Contact met docenten

Stuur gerust een mail naar de SPECO Sportcommunicatie docenten.

mail je vraag

Bekijk de voorlichting en kom alles te weten over SPECO Sportcommunicatie.

Hoe ziet de inhoud van de opleiding er uit? Hoe krijg je les en welke vakken krijg je? Waar werken onze oud studenten? Opleidingscoördinator Lars Hagen vertelt het. Let op: uiterlijke aanmelddatum voor de opleiding is 1 juni i.p.v. 1 mei.

SPECO Sportcommunicatie student Fleur heeft een duidelijke droom. Na haar studie wil ze aan de slag bij de NOS. Koen, oud SPECO'er is werkzaam als communicatie adviseur Sport bij de NOS. Fleur wil alles weten over de werkzaamheden die horen bij de functie van Koen. En hoe de opleiding hem daarbij geholpen heeft.
Tijdens de SPECO carrièredag worden studenten voorbereid op het vinden van een stage door het volgen van workshops en presentaties. Maar ook door speed-daten met medewerkers van sport-organisaties. Bekijk de after-movie van dit jaar.

Alles over studiekeuze

Je wilt een hbo-opleiding gaan doen. Maar welke opleiding kies je? Een studie kiezen is soms best lastig. Gelukkig kunnen wij je helpen. Wij vinden het belangrijk dat jij een opleiding kiest die bij jou past. Wij bieden gemakkelijke tools om je te helpen bij je studiekeuze. Als je nog twijfelt, maar ook als je het nog niet helmaal weet.

Proefstuderen en meelopen

Vanwege de coronasituatie en de richtlijnen vanuit het RIVM komen alle fysieke proefstudeerdagen en meeloopdagen tot 1 juni 2020 te vervallen, maar we verwijzen je graag naar onze online proefstudeermogelijkheden. Je vindt alle informatie hierover terug onder het kopje 'proefstuderen' zodra je doorklikt in dit item. Heel graag ontmoeten we je dan!

Kijk hier voor meer info!

Van mbo naar hbo

Als mbo student ben je meer dan welkom op het hbo. Veel mbo'ers ontdekten dat de overstap naar het hbo lang niet zo moeilijk is als ze dachten. Meer weten? Alle informatie is op deze site terug te vinden.

SPECO Sportcommunicatie student Rens gaat op bezoek bij oud student Bas.

Bas is werkzaam als social media redacteur bij Ajax. Bekijk hun filmpje.

Hoe ga jij jezelf straks onderscheiden van medestudenten?

Hoe helpt de Personal Branding commissie daarbij? Bekijk hun filmpje