Na de opleiding

Wat kun je met deze opleiding

Met een Communicatie diploma op zak ben je breed inzetbaar en kun je alle kanten op. Onze overtuigingen en werkwijzen leveren studenten op met knowhow, durf en enthousiasme. Sterk in theorie én praktijk. Daarmee ben je klaar voor communicatiefuncties in alle hoeken van de samenleving. Kortom, klaar voor de communicatiewereld van morgen.

De meeste afgestudeerden gaan aan het werk bij een (media-)bedrijf, overheid of andere organisatie. Je kunt dan denken aan een televisieomroep, tijdschrift, reclame-, pr- of mediabureau.

Sommige studenten kiezen ervoor om voor zichzelf te beginnen. Er liggen in ieder geval genoeg mooie kansen in het werkveld. Het is aan jou om die kans te grijpen!

Gunstig arbeidsmarktperspectief

De arbeidsmarkt ziet er de komende jaren gunstig uit voor afgestudeerden van de opleiding Communicatie Tilburg. Wij leiden je op tot communicatiespecialist van de nieuwe generatie, die traditie kan koppelen aan innovatie. En dat is nou precies waar de arbeidsmarkt op zit te wachten. 90% van onze afgestudeerden heeft binnen 1 jaar een baan. Het is dus niet alleen een leuke studie, maar ook een perfecte investering in je toekomst.

Doorstuderen

Wil je na de opleiding misschien nog doorstuderen? Omdat je nog meer wilt weten over een bepaald onderwerp, omdat je nog niet wilt werken, of omdat je graag een universitair diploma wilt hebben? Met dit getuigschrift en een goede cijferlijst houdt niets je nog tegen om een vervolgstudie aan een universiteit te volgen.

Master Communicatie- en Informatiewetenschappen van Tilburg University

Er is een overeenkomst tussen de opleiding Communicatie Tilburg en de faculteit Communicatie- en Informatiewetenschappen (CIW) van de Tilburg University. Dit betekent dat studenten van de opleiding Communicatie de pre-master van CIW in hun minor (jaar 3) kunnen volgen. Bij het succesvol afronden van zowel de pre-master als de opleiding Communicatie aan FEHT, mag de student instromen in een van de mastertrajecten van CIW. De pre-master is volledig Engelstalig en voornamelijk gericht op onderzoek en methodologie.

Hier werken oud-studenten

Studenten van deze opleiding kwamen onder andere terecht bij: RTL, Provincie Noord-Brabant, Sanoma Media, Gemeente Breda, Jeroen Bosch Ziekenhuis, Mojo Concerts, Rabobank, SBS, CZ, Nu.nl, Shell, HAK, Dommelsch, de Politie, et cetera.