Kennismaken met Communicatie Tilburg

 
Leuk dat je verder kennis wilt maken met deze opleiding! Je vindt hier diverse filmpjes, oud-student Kelly vertelt over haar ervaringen én je kunt je aanmelden voor events. Kijk vooral lekker rond. We staan te popelen om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij twijfels of andere zaken. Zien of spreken we elkaar?

Bekijk hieronder meteen de video met inhoudelijke info over de opleiding.
 

Bekijk de voorlichting en kom alles te weten over Communicatie in Tilburg.

Hoe ziet de inhoud van de opleiding er uit? Hoe krijg je les en welke vakken krijg je? Waar werken onze oud studenten? Docent Joris van Dooren vertelt het.

 
 

Events

In november 2021 organiseren we weer veel activiteiten, waaronder ook opleidingsvoorlichtingen. We houden je graag op de hoogte als je een paar gegevens achterlaat.

Sneakpreview Communicatie

Krijg een beeld van de opleiding via online colleges en opdrachten

Maak kennis met een studieweek. Scroll door de agenda en krijg een sneak preview van onze opleiding en het beroep. Je kunt onder andere minicolleges volgen en opdrachten maken. Zo krijg je een beeld of de opleiding Communicatie in Tilburg bij je past.

Sfeerafbeelding Fontys

"Ik heb het meeste geleerd van het projectmatig werken tijdens mijn studie en dat is precies wat ik nu tijdens mijn werk ook doe."

Communicatie studenten op studiereis naar Singapore

Bekijk de aftermovie

Hoe ziet de eerste periode er uit?

Docente Esther laat in dit filmpje zien wat jij de eerste periode gaat doen. Blader samen met haar door het semesterboek. Ook delen studenten Babs en Christian hun ervaringen en gemaakte werk.

Het werk van onze studenten

In jaar 1 - periode 1 krijgen alle communicatiestudenten de opdracht om een vakblad voor de communicatie professional te maken. Bij de vakbladen zie je een voorbeeld van Naomi Kerkdijk. Bekijk bovenstaand filmpje waarin alles wordt uigelegd.

In jaar 1 - periode 2 gaan studenten aan de slag met het bedenken van een digitale oplossing voor een maatschappelijk probleem. Ze vertalen dit naar een brandbook; een huisstijlregelmentenboek genoemd waarin alle richtlijnen staan over de vormgeving van het concept. Naomi Kerkdijk en Carlijn Masselink bedachten de Onebox.

Neem een kijkje in ons gebouw

Helaas kun je op dit moment niet zelf een bezoek brengen aan ons gebouw. Maar we kunnen ons voorstellen dat je graag wilt weten hoe het gebouw er van binnen uit ziet. Vlogger Lotte laat het je zien in dit filmpje.

Whatsapp of mail ons!

Wij vinden het leuk om met jou in contact te zijn. Stuur ons gewoon een appje, wij maken graag tijd om met je te 'kletsen'.

Stel je vraag aan student Eva

Wil je van een student horen hoe het is om bij ons te studeren? Stel al je vragen aan Eva.

App Eva

Mail of app je vraag

Heb je een vraag over de opleiding? Onze docenten staan voor je klaar.

mail je vraag over de opleiding app je vraag