Aanmelden

Aanmelden doe je via Studielink en doe je idealiter voor 1 mei. Dit mag voor maximaal 3 opleidingen (uiterlijk voor de zomervakantie maak je je definitieve keuze voor één opleiding en schrijf je je uit voor de andere opleiding(en)). Voor Communicatie gebruik je onderstaande gegevens:

Naam instellingFontys Hogescholen
PlaatsEindhoven
Naam opleidingB Communicatie

Ga naar Studielink en klik op de button ‘inloggen met DigiD’.

Zodra je bent ingelogd haalt Studielink jouw persoonsgegevens op uit het BRP (voorheen GBA). Je moet zelf je contactgegevens invullen. LET OP: zorg voor een actief mailadres. Je ontvangt binnen 48u bericht van ons op het door jou ingevoerde mailadres. Ontvang je niets, check dan je spambox.

 • Bevestig altijd je gegevens.
 • Je volgende actie is het indienen van een verzoek tot inschrijving. Hierbij geef je aan welke opleiding je wilt gaan volgen en wanneer je wilt starten.

Raadpleeg regelmatig je berichten in je Studielink dashboard.

Je hebt je aangemeld voor een opleiding. Dat betekent NIET dat je al ingeschreven bent. Je bent pas ingeschreven als je aan alle inschrijfvoorwaarden hebt voldaan.

 • Studiekeuzecheck

  Studiekeuzecheck Communicatie in Eindhoven

  Na aanmelding via Studielink ontvang je van ons een verzoek om een digitale vragenlijst in te vullen. Deze bestaat onder andere uit vragen over de resultaten van je vooropleiding, persoonlijke kenmerken, vaardigheden en motivatie voor jouw keuze.

  Na retourzending word je binnen 4 weken uitgenodigd voor een studiekeuzecheck-event, waarbij de resultaten van de door jouw ingevulde vragenlijst besproken worden en je de mogelijkheid hebt verder kennis te maken met het vak Communicatie.

  Na dit adviesgesprek tijdens het event, ontvang je binnen 10 werkdagen een studiekeuzeadvies per e-mail. Dit advies is serieus en goed onderbouwd, maar het blijft een advies. Je bepaalt zelf of je start met de opleiding, mits je voldoet aan de toelatingseisen.

  De Studiekeuzecheck is een service van Fontys aan jou. Het helpt jou om een goed doordachte studiekeuze te maken. Bovendien leer je alvast docenten en studenten van de opleiding kennen en maakt het een goede start van jouw studieloopbaanbegeleiding mogelijk.

  Meer weten? Kijk op fontys.nl/studiekeuzecheck

  Studente met laptop op schoot

  Studiekeuzecheck-event opleiding Communicatie Eindhoven