Studiekeuzecheck

Studiekeuzecheck Communicatie in Eindhoven

Na aanmelding via Studielink ontvang je van ons een verzoek om een digitale vragenlijst in te vullen. Deze bestaat onder andere uit vragen over de resultaten van je vooropleiding, persoonlijke kenmerken, vaardigheden en motivatie voor jouw keuze.

Na retourzending word je binnen 4 weken uitgenodigd voor een studiekeuzecheck-event, waarbij de resultaten van de door jouw ingevulde vragenlijst besproken worden en je de mogelijkheid hebt verder kennis te maken met het vak Communicatie.

Na dit adviesgesprek tijdens het event, ontvang je binnen 10 werkdagen een studiekeuzeadvies per e-mail. Dit advies is serieus en goed onderbouwd, maar het blijft een advies. Je bepaalt zelf of je start met de opleiding, mits je voldoet aan de toelatingseisen.

De Studiekeuzecheck is een service van Fontys aan jou. Het helpt jou om een goed doordachte studiekeuze te maken. Bovendien leer je alvast docenten en studenten van de opleiding kennen en maakt het een goede start van jouw studieloopbaanbegeleiding mogelijk.

Meer weten? Kijk op fontys.nl/studiekeuzecheck

Studente met laptop op schoot

Studiekeuzecheck-event opleiding Communicatie Eindhoven