Student voor een dag

Proefstuderen

Wil jij graag een keer kijken hoe het er bij de opleiding Communicatie in Eindhoven aan toe gaat? Dat kan! Tijdens een proefstudeerdag neem je samen met andere toekomstige medestudenten deel aan een speciaal samengesteld programma, begeleid door docenten en studenten. Je krijgt een proefles en werkt samen aan een groepsopdracht. In een interactieve voorlichting maak je kennis met de opleiding en komt ook de specialisatie Advertising uitgebreid aan bod. Natuurlijk heb je alle gelegenheid om vragen te stellen.

Proefstuderen bij Communicatie in Eindhoven

Meelopen

Wil je een keer individueel meekijken bij de opleiding Communicatie? Wil je graag zelf ervaren hoe het er op onze hogeschool aan toe gaat? Wij regelen een meeloopdag voor je. Het verschil met een proefstudeerdag is dat je samen met een huidige student zijn of haar lessen volgt. Zodra je je aangemeld hebt via de link hieronder, krijgen wij een bericht van jouw aanmelding en gaan we op zoek naar een huidige student met wie jij mee kunt lopen. Deze student neemt dan contact met je op om een dag en tijd af te spreken.

Sfeerafbeelding Fontys

Online proefstuderen - Sneakpreview kalender

Naast live proefstuderen en meelopen bij de opleiding Communicatie in Eindhoven, kun je je ook online oriënteren op deze opleiding. Bekijk de sneakpreview kalender van een student Communicatie. Hierin krijg je een beeld van een studieweek van een huidig student. Door het bekijken van filmpjes en het maken van opdrachten, ervaar je onze manier van lesgeven en hoe je als communicatiestudent aan de slag gaat met opdrachten, die kenmerkend zijn voor de opleiding Communicatie.