Sprint naar content

Kennismaken met Docent Dans (Academie voor Danseducatie)

Leuk dat je verder kennis wilt maken met deze opleiding! Je vindt hier diverse filmpjes, studenten vertellen over hun ervaringen én je kunt je aanmelden voor events. We staan te popelen om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij twijfels of andere zaken. Zien of spreken we elkaar?

Bekijk hier de video over de opleiding

Academie voor Danseducatie

Jeugddansproducties

Jeugddansproductie module Dansmaker

Vanuit de module Dansmaker werken de eerstejaarsstudenten met een choreograaf om samen een jeugddansproductie te creëren waarmee ze gedurende drie weken op tournee gaan langs scholen voor primair onderwijs. Naar aanleiding van de voorstelling verzorgen de studenten workshops en voorafgaand ontvangen de leerkrachten een lesbrief zodat ze alvast het thema kunnen introduceren.

Trailer jeugddansproductie Dubbelklik

Trailer jeugddansproductie Kloffie

Contact en locatie

Contact Academie voor Danseducatie

Kom je graag per mail met ons in contact? Wij beantwoorden je e-mail met vragen over de opleiding graag!

Stuur ons een e-mail