Kennismaken met Docent Muziek

 
Leuk dat je verder kennis wilt maken met deze opleiding! Je vindt hier diverse filmpjes, studenten vertellen over hun ervaringen én je kunt je aanmelden voor events. Kijk vooral lekker rond. We staan te popelen om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij twijfels of andere zaken. Zien of spreken we elkaar?

 

Academie voor Muziekeducatie

 
 

Events

Dit studiejaar zijn er geen online open dagen meer. In het najaar organiseren we weer veel activiteiten, waaronder ook opleidingsvoorlichtingen. We houden je graag op de hoogte als je een paar gegevens achterlaat.

Voortrajecten

Wil jij je op de audities voorbereiden of eerst meer ervaring opdoen? Volg dan het voortraject Docent Muziek bij BMEC.

Daarnaast biedt de Academie voor Muziekeducatie samen met de andere 3 kunstvakdocentopleidingen (Dans, Theater en Beeldend) een Interdisciplinair Oriënterend Voortraject aan. Op 8 zaterdagen ga je in groepen aan de slag met het leren van basisvaardigheden, het leren kennen van een creatief proces en het maken van een interdisciplinair werk. Nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan voor een online voorlichting.

Zo ziet het er uit bij ons

Even binnenkijken bij Fontys Hogeschool voor de Kunsten.

We kunnen helaas niet iedereen live ontvangen op de campus. Maar we snappen dat jij toch graag een kijkje wilt nemen bij de opleiding. In deze video laten we je zien waar we 'wonen'!

 

 

Onze studenten vertellen...

Ik heb gekozen voor Tilburg, omdat het een gezellige kleine studentstad is, met een 'ons kent ons'-cultuur. Dat spreekt me heel erg aan.

Nicole, tweedejaarsstudent

 

 

Hannah, 1e jaars

Wegens het niet accepteren van de cookies is de youtube video niet zichtbaar.

Ricardo, alumnus

Wegens het niet accepteren van de cookies is de youtube video niet zichtbaar.

Whatsapp of mail ons!

Wij vinden het leuk om met jou in contact te zijn. Stuur ons gewoon een appje, wij maken graag tijd om met je te 'kletsen'.

Contact met Carla Lagarde, studieleider

Dagelijks tussen 09.00 en 11.00u (m.u.v. woensdag)

Whatsapp

In contact per mail

Kom je graag per mail met ons in contact? Wij beantwoorden je e-mail met vragen over de opleiding graag!

Stuur ons een e-mail