Feiten op een rij

[Dit deel van de website is onder constructie.]

Studie in cijfers Een goede studie kiezen die echt bij jou past kan lastig zijn. De keuze voor de opleiding en de plaats waar je die opleiding wilt gaan volgen, heeft grote consequenties. Fontys vindt eerlijke voorlichting heel belangrijk en ziet graag de juiste student op de juiste plek. Vandaar dat je hieronder een handig overzicht vindt, waarin je heel snel kunt zien hoe deze opleiding scoort ten opzichte van het landelijk gemiddelde. Voor meer informatie, zie de toelichting.

[hier volgt een graphic, zoals op huidige landingspagina]

Typerend voor deze opleiding

In de Keuzegids HBO Voltijd 2018 heeft de Academie voor Theater (wederom) het predicaat ‘Topopleiding’ gekregen. De Keuzegids wordt uitgegeven door het Centrum Hoger Onderwijs Informatie (CHOI). Bij de samenstelling wordt onder andere gebruikgemaakt van gegevens uit de Nationale Studentenenquête, de instroomcijfers en slaagpercentages HBO-raad en accreditatierapporten van de NVAO.

Topopleidingen Keuzegids HBO 2018

Eind september 2017 verscheen de Keuzegids HBO 2018 van het Centrum Hoger Onderwijs Informatie (CHOI). Bij de samenstelling wordt onder andere gebruikgemaakt van gegevens uit de Nationale Studentenenquête (NSE), de instroomcijfers en slaagpercentages HBO-raad en accreditatierapporten van de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO).

De redactie van de Keuzegids heeft de volgende opleidingen van Fontys Hogeschool voor de Kunsten (FHK) een ereplaats (kwaliteitszegel) toebedeeld. Bekijk hier alle Topopleidingen 2018.

Opleidingstype
Hbo-bachelor
Studievorm
Voltijd
Locatie
Tilburg
Startmoment(en)
September
Studieduur
48 maanden
Graad (titel)
Bachelor of Education