Open dagen

Een open dag bezoeken is een goede manier om je te oriënteren op een opleiding. Je krijgt er niet alleen informatie over de opleidingen, maar je maakt ook kennis met de studenten en docenten. • Meelopen

  Meeloopdagen Academie voor Theater

  Wil je ervaren hoe het er echt bij de opleiding aan toe gaat? Word dan student voor een dag. Je wordt gekoppeld aan een van de studenten en je volgt een aantal lessen, colleges en practica die bij de student op het programma staan voor die dag. Je maakt zo een gewone lesdag mee, waarin je colleges kunt bijwonen en met studenten en docenten kunt praten. Zij vertellen je hoe het is om bij Fontys te studeren en wat de studie inhoudt. Wanneer je je aanmeldt om mee te lopen ben je serieus bezig met je studiekeuze, dus gaan we er vanuit dat je komt. Kun je er niet bij zijn, meld je dan af bij de opleiding. Bij aanmelding ontvang je hiervoor de gegevens.

  Meeloopdag bij Theater

  Medio maart en december worden de meeloopdagen gepland. Het programma bestaat uit een algemene kennismaking, het volgen van een aantal lessen.

  Meld je per mail aan via: FHKtheater@fontys.nl met vermelding van je naam, mobiele telefoonnummer, vooropleiding en welke periode jouw voorkeur heeft.