Sprint naar content

Voortraject Theater

Sfeerafbeelding Fontys

Voortraject Theater
Fontys Academie voor Theater i.s.m. Wildpark Eindhoven

In dit traject van 10 weken draait het om jou als speler, maker en creator. Je start samen met anderen een uitdagend proces waarin de makers van Wildpark en de Academie voor Theater in Tilburg, je coachen om je binnenwereld naar buiten te laten stromen. Een maakplek waar je jouw ideeën leert vormgeven. Waarin je anderen regisseert en je eigen nieuwsgierigheid weet te vertalen naar een scène. Zie het voortraject als een plek waar jij als speler/maker zelf aan de slag gaat met interessante opdrachten. In dit project werken we toe naar een collectieve creatie die we presenteren voor het publiek.

Voor wie?
Enthousiaste, nieuwsgierige jongeren die zich willen verdiepen in het maken van theater en/of oriënteren op een vakopleiding. Jongeren die het leuk vinden om samen te werken en het onderste uit de kan willen halen om nieuwe vormen te ontdekken.

Start/Data:
Vrijdagen van 16.30 - 19.00 u
30 september, 7, 14, 21 oktober, 4, 11, 18, 25 november, 2 en 9 december 2022
Eindpresentatie: vrijdag 9 december 2022 19.00 - 20.30 u in de Kameleonzaal van het Parktheater
Waar: Repetitieruimte van het Parktheater in Eindhoven
Docent: Lenneke Maar en anderen
Leeftijd: 15 – 18 jaar
Kosten: € 195

Inclusief een excursie naar de Academie voor Theater in Tilburg. In een 'Meet&Greet' ga je in gesprek met de eerste en tweedejaars studenten en bezoekt hun lessen.

Mocht je meer informatie willen of je wilt je direct aanmelden, mail dan naar ateliers@wildpark.nu met vermelding van je naam, telefoonnummer en "Fontys Wildpark".