Deeltijd opleiding

Deeltijd opleiding Docerend Theatermaker

Wil je verhalen vertellen? Wil je weten hoe je mensen kunt verbinden door verbeeldingskracht en wat jij als docerend theatermaker kunt betekenen in een steeds veranderende beroepspraktijk? Kom dan studeren aan de flexibele deeltijdopleiding.

In september 2020 gaat de nieuwe deeltijdopleiding van de Academie voor Theater, van start. Wij bieden je een keuze uit minstens tien theaterprojecten waarmee we je onderdompelen in de realiteit van het theater maken als docent en als zelfstandige ondernemer; van script tot voorstelling, leren improviseren, op zoek naar co-creaties met dansers en/of musici, werken met en voor jongeren, of in het buitenland, met oog voor publiekswerking en geëngageerd artistiek onderzoek.

Je doorloopt een studieprogramma van twee dagen per week. (donderdag en vrijdag). 

Tijdens de open dag kunnen we je meer vertellen over het programma. Schrijf je in via de voltijd/deeltijd opleiding (zie Open dagen)

Aanvullende toelatingseisen

Naast de standaard toelatingseisen en auditie vragen wij een hbo of wo denk- & werkniveau en/of ruime ervaring in werkveld/onderwijs. Aanmelden kan via deze link auditie.

Voor vragen kun je contact opnemen met de academie via fhktheater@fontys.nl.