• In het kort
  • Wat kun je van ons verwachten
  • Wat verwachten we van jou

In het kort

Heb jij iets met de dynamische financiële wereld? Bij FSM leer je hoe je mensen advies geeft over financiële producten. Hierbij kun je denken aan advies over: financiële planning, zakelijke kredietverlening, vermogensplanning, beleggen en verzekeren. Ook leer je veel over bedrijfsprocessen van banken, verzekeraars en andere financiële bedrijven. Hierbij sta je stil bij de afweging tussen het commerciële belang van de financiële instelling en het belang van de klant.

Meer over de inhoud

Wat kun je van ons verwachten

Wij maken je wegwijs in de financiële wereld. Finance, Tax and Advice - FSM is een brede opleiding waarmee je veel kanten op kunt binnen de bank- en verzekeringsbranche. De lessen zijn klassikaal, dus je zit niet in grote collegezalen. In de lessen wordt de theorie behandeld en werk je aan projecten. Zo kun je mooi de koppeling maken naar de praktijk. Je krijgt intensieve en persoonlijke begeleiding van docenten.

Wat verwachten wij van jou

Je bent analytisch en kunt goed overweg met cijfers. Je houdt van werken met mensen en zoekt altijd naar de beste financiële oplossing voor anderen. Je bent dus communicatief en commercieel ingesteld. Daarnaast ben je bereid om zowel zelfstandig als met medestudenten samen te werken. Je volgt colleges en werkt met medestudenten aan projecten. Daarvoor verwachten we dat je 40 uur per week beschikbaar bent.

Open dag - 11 november

Dit event levert veel info op voor jouw studiekeuze

Opleidingstype
Hbo-bachelor
Studievorm
Voltijd, Deeltijd
Eindhoven
Startmoment(en)
Studieduur
48 maanden
Graad (titel)
MAIL BEL: 0885077244

Toelating

Toelatingseisen voor deze opleiding
Havo Vwo
CM ec of m&o + wiA of wiB
EM
NG ec of m&o
NT

Aanmelden doe je bij studielink.
Voor deze opleiding gebruik je:

Instituut Fontys Hogescholen
Locatie Eindhoven
Opleiding B Finance, Tax and Advice

Factsheet

Alle info overzichtelijk bij elkaar.