• In het kort
  • Wat kun je van ons verwachten
  • Wat verwachten we van jou

In het kort

Heb jij iets met de dynamische financiële wereld? Lijkt het je leuk om mensen en bedrijven te adviseren over hun financiële toekomst? Bij Finance, Tax and Advice – Financial Services Management word je opgeleid tot financieel adviseur. Na je opleiding kun je gaan werken bij organisaties binnen de financiële sector zoals een schuldhulpverlener, FIOD, Fin Tech, banken, verzekeraars en intermediairs.

Meer over de inhoud

Wat kun je van ons verwachten

Wij maken je wegwijs in de financiële wereld. Finance, Tax and Advice – FSM is een brede opleiding waarmee je veel kanten op kunt binnen de financiële sector.  In de klassikale lessen wordt de theorie behandeld en werk je aan projecten. In de projecten maken we de koppeling naar de praktijk. In elk project zijn bedrijven uit het beroepenveld betrokken. Je krijgt intensieve en persoonlijke begeleiding van docenten.

Wat verwachten wij van jou

Je bent analytisch en kunt goed overweg met cijfers. Je bent relatiegericht en maakt gemakkelijk verbinding met de klant.  Je hebt een ondernemende en commerciële houding. Werken met mensen vind je fijn, je kunt goed luisteren en zoekt altijd naar de beste financiële oplossing voor anderen.

Een studie kiezen

Lees er alles over in ons magazine

Kwaliteitszegel 2017

Trots op Finance, Tax and Advice- Financial Services Management als top-opleiding 2017!

Opleidingstype
Hbo-bachelor
Studievorm
Voltijd ook in Deeltijd
Eindhoven
Startmoment(en)
Studieduur
48 maanden
Graad (titel)
Bachelor of Science

Contact met Finance, Tax and Advice

secretariaatmer@fontys.nl

Werkdag Jordy Nuijten

Wat voor werk doen onze oud-studenten? Jordy Nuijten vertelt over zijn baan als accountmanager private banking bij ING.