Ervaar de opleiding: kom proefstuderen of meelopen

Meelopen of proefstuderen? Wat is het verschil?

Bij een meeloopdag word je gekoppeld aan één van onze studenten. Je volgt die dag het reguliere lesprogramma. Denk aan hoorcolleges, werkcolleges of projecten. De nadruk ligt minder op de inhoud van de lessen en meer op de sfeer en manier van lesgeven. Het programma staat niet vast. Reserveer alvast de hele dag in je agenda, de definitieve start- en eindtijd van de meeloopdag zijn afhankelijk van het lesprogramma.

Wanneer je gaat proefstuderen dan volg je een programma dat speciaal voor jou als scholier is samengesteld. Je volgt samen met anderen een aantal lessen van de opleiding. Ook leer je de docenten en de huidige eerstejaarsstudenten kennen. Zij begeleiden de proefstudeerdag. De nadruk ligt op de inhoud van de opleiding en het programma staat vast.

Voor een proefstudeerdag kun je je nu al aanmelden. De meeloopdagen starten in november, zodra de data bekend zijn worden ze hier gepubliceerd.

• Proefstuderen Finance, Tax and Advice

Meeloopdag Finance, Tax and Advice - Fiscaal Recht en Economie

Vanaf september 2019 is het weer mogelijk om mee te lopen met de opleiding Finance, Tax and Advice.