Kennismaken met Finance, Tax and Advice

Kijk vooral lekker rond! Heb je vragen over de opleiding? App met onze student Linda of mail instroomcoördinator Bob. Bekijk hieronder meteen de video's met inhoudelijke info over de opleiding.

Maak kennis op 1 van deze manieren

15 en 16 oktober: open dagen

De eerstvolgende open dagen staan gepland in het weekend van 15 en 16 oktober. Zodra je je daarvoor kunt aanmelden laten we je dat graag weten. Laat daarvoor wel even een paar gegevens achter.

Je studeert samen met andere scholieren een dag bij een opleiding. Voor jullie is een speciaal programma samengesteld, zodat je een goed beeld krijgt van hoe de opleiding in elkaar zit. Je maakt kennis met studenten en docenten en je ervaart wat het studeren bij Fontys inhoudt.

Zit er geen geschikte datum voor je bij? Neem dan contact op met de opleiding.

Proefstuderen Finance, Tax and Advice - 10 november 2022 | Eindhoven
10 nov 2022 10:00 - 12:30 uur
Proefstuderen Finance, Tax and Advice - 15 december 2022 | Eindhoven
15 dec 2022 10:00 - 12:30 uur
Proefstuderen Finance, Tax and Advice - 2 februari 2023 | Eindhoven
02 feb 2023 10:00 - 12:30 uur
Proefstuderen Finance, Tax and Advice - 23 maart 2023 | Eindhoven
23 mrt 2023 10:00 - 12:30 uur
Proefstuderen Finance, Tax and Advice - 20 april 2023 | Eindhoven
20 apr 2023 10:00 - 12:30 uur
Proefstuderen Finance, Tax and Advice - 1 juni 2023 | Eindhoven
01 jun 2023 10:00 - 12:30 uur
nog 25 plaatsen

Wil je een dag meekijken bij onze opleiding?

Wil je een keer individueel meekijken bij de opleiding Finance, Tax and Advice en ervaren hoe een dag eruit ziet op een hogeschool? Meld je dan aan voor een Meeloopdag. Je maakt zo een gewone lesdag mee en kun je met studenten en docenten praten. Zij vertellen je graag wat de studie inhoudt en hoe het is om bij Fontys te studeren.

Omdat er op dit moment weinig tot geen onderwijsaanbod is, is het niet meer mogelijk om een meeloopdag in te plannen. In de loop van studiejaar 2022-2023 is het weer mogelijk om mee te lopen en kun je je hier weer terecht om je in te schrijven.

Heb je gekozen voor het Keuzedeel voorbereiding hbo, dan kun je bij verschillende Fontys opleidingen deelnemen aan een programma van vijf dagdelen waarin je kennis maakt met de opleiding, de manier van studeren, het niveau, de vakinhoud, het beroepsbeeld en uiteraard met onze studenten en docenten.

Het programma vindt plaats op vijf vrijdagochtenden van 09.00 tot 12.00 uur. Je neemt dus ook op alle dagen deel aan dit programma.

Data van de bijeenkomsten

• vrijdag 25 november 2022
  • vrijdag 9 december 2022
  • vrijdag 16 december 2022
  • vrijdag 13 januari 2023
  • vrijdag 20 januari 2023

Aanmelden voor een programma kan van 14 oktober 2022 tot 11 november 2022.

Meer informatie over deze hbo voorbereiding vind je medio juli hier.

Zo ziet het er bij ons uit

Neem een kijkje bij de opleiding in deze 360 graden video.

Bekijk de voorlichting van Finance, Tax and Advice in Eindhoven

De docenten en studenten van de opleiding vertellen je graag meer over de studie.

Ga naar Youtube

Sneakpreview Finance, Tax and Advice

Krijg een beeld van de opleiding via online colleges en opdrachten

Maak kennis met een studieweek. Scroll door de agenda en krijg een sneak preview van onze opleiding en het beroep. Je kunt onder andere minicolleges volgen en opdrachten maken. Zo krijg je een beeld of de opleiding Finance, Tax and Advice bij je past.

Overzicht Sneakpreview Finance, Tax and Advice

Onze studenten vertellen...

Whatsapp of mail ons!

Whatsapp met Linda

Student Finance, Tax and Advice

vragen? stuur mij een appje

Mail met Bob, instroomcoördinator

Wil je meer weten over instroom, vrijstellingen of heb je andere specifieke vragen over de opleiding, mail je vraag naar Bob.

stuur me een e-mail