Sprint naar content

Kennismaken met Finance, Tax and Advice

Kijk vooral lekker rond! Heb je vragen over de opleiding? App met onze student Linda of mail instroomcoördinator Bob. Bekijk hieronder meteen de video's met inhoudelijke info over de opleiding.

Proefstuderen Finance, Tax and Advice - 15 december 2022 Eindhoven
15 dec 2022 10:00 - 12:30 uur
Tijdens een proefstudeerdag leer je de opleiding beter kennen omdat je (samen met andere studenten) aan de slag gaat met een opdracht. Uiteraard zijn er docenten en huidige studenten aanwezig aan wie je al jouw vragen kunt stellen. Zo kun jij een goed beeld krijgen van de inhoud van de opleiding en ervaren of het bij je past.
Open dag Finance, Tax and Advice Eindhoven
21 jan 2023
Goed dat je je wil aanmelden, of hebt aangemeld, voor de open dag van Fontys. Tijdens de open dag krijg je een indruk van de sfeer bij onze opleiding en kun je praten met studenten en docenten.
Heb je je ook al aangemeld voor een online voorlichting of deze al gezien? Dat is mooi! Tijdens de voorlichting hoor je namelijk meer over de structuur van de opleiding, wat je ermee kunt worden en welke projecten een rol spelen. Heb je dit gemist? Dat is geen probleem, want tijdens de open dag bieden we ook een korte voorlichting aan, zodat je een indruk krijgt van de studie.
Het tijdslot dat je kiest is de tijd waarop we je verwachten bij de opleiding, zodat we kunnen garanderen dat er altijd iemand klaar staat om met jou in gesprek te gaan. Mocht je iets later zijn of ook even kort een kijkje bij andere opleidingen willen nemen, dan kan het zo zijn dat je even moet wachten, maar we maken altijd tijd voor je!
Proefstuderen Finance, Tax and Advice - 2 februari 2023 Eindhoven
02 feb 2023 10:00 - 12:30 uur
Proefstuderen Finance, Tax and Advice - 23 maart 2023 Eindhoven
23 mrt 2023 10:00 - 12:30 uur
Proefstuderen Finance, Tax and Advice - 20 april 2023 Eindhoven
20 apr 2023 10:00 - 12:30 uur
Proefstuderen Finance, Tax and Advice - 1 juni 2023 Eindhoven
01 jun 2023 10:00 - 12:30 uur

Wil je een dagje meelopen bij onze opleiding?

Tijdens een dag meelopen neemt een échte student je mee naar zijn of haar lessen. Daardoor krijg je een goede indruk van de sfeer bij Fontys en merk je hoe het eraan toegaat tijdens de lessen en het werken in projecten. Natuurlijk is er tijdens zo'n meeloopdag ook ruimte om te praten met docenten en andere studenten.

Klik hier om je aan te melden!
Wil je weten hoe het is om te studeren bij de opleiding Communicatie? En ben je benieuwd hoe het is om samen met andere studenten én bedrijven te werken in projecten? We vertellen je er meer over in deze video’s.
Studeren bij Finance, Tax and Advice

Projecten - Finance, Tax and Advice

Zo ziet het er bij ons uit

Neem een kijkje bij de opleiding in deze 360 graden video.

Locatie Eindhoven

Even binnen kijken bij ons gebouw in Eindhoven? Met deze 360 graden video kun je op afstand een kijkje nemen, maar je mag natuurlijk ook even langskomen om te kijken!

Sneakpreview Finance, Tax and Advice

Krijg een beeld van de opleiding via online colleges en opdrachten

Maak kennis met een studieweek. Scroll door de agenda en krijg een sneak preview van onze opleiding en het beroep. Je kunt onder andere minicolleges volgen en opdrachten maken. Zo krijg je een beeld of de opleiding Finance, Tax and Advice bij je past.

Overzicht Sneakpreview Finance, Tax and Advice

Onze studenten vertellen...

Whatsapp of mail ons!

Whatsapp met Linda

Student Finance, Tax and Advice

vragen? stuur mij een appje

Mail met Bob, instroomcoördinator

Wil je meer weten over instroom, vrijstellingen of heb je andere specifieke vragen over de opleiding, mail je vraag naar Bob.

stuur me een e-mail

Studentbegeleiding

Heb je straks tijdens je studie (even) wat extra begeleiding nodig? Weet dat onze studentbegeleiders er voor je zijn.