Kennismaken met Finance, Tax and Advice

Kijk vooral lekker rond! Heb je vragen over de opleiding? App met onze student Esther of mail instroomcoördinator Bob. Bekijk hieronder meteen de video's met inhoudelijke info over de opleiding.

Algemene introductie van de opleiding Finance, Tax and Advice

In deze video laten we je zien wat je gaat leren bij Fontys, maar ook wat je er later mee kunt worden en waar wij in uitblinken.

Hoe ziet de opleiding Finance, Tax and Advice er uit?

In deze video ontdek je hoe het 4-jarige programma van deze opleiding eruit ziet en wat van je verwacht wordt als je hier gaat studeren.

Events

Dit studiejaar zijn er geen online open dagen meer. In het najaar organiseren we weer veel activiteiten, waaronder ook opleidingsvoorlichtingen. We houden je graag op de hoogte als je een paar gegevens achterlaat.

Je studeert samen met andere scholieren een dag bij een opleiding. Voor deze groep is een speciaal programma samengesteld, zodat je een goed beeld krijgt van hoe de opleiding in elkaar zit. Je maakt kennis met studenten en docenten en je ervaart wat het studeren bij Fontys inhoudt.

Op dit moment zijn er geen proefstudeerdagen meer gepland. De nieuwe data zullen hier rond half oktober 2021 worden gepubliceerd.

Proefstuderen Finance, Tax and Advice - 8 december 2021 | Eindhoven
08 dec 2021 09:15 - 15:00 uur
Proefstuderen Finance, Tax and Advice 8 december 2021
Proefstuderen Finance, Tax and Advice - 16 februari 2022 | Eindhoven
16 feb 2022 09:15 - 15:00 uur
Proefstuderen Finance, Tax and Advice 16 februari 2022
Proefstuderen Finance, Tax and Advice - 23 maart 2022 | Eindhoven
23 mrt 2022 09:15 - 15:00 uur
Proefstuderen Finance, Tax and Advice 23 maart 2022
Proefstuderen Finance, Tax and Advice - 20 april 2022 | Eindhoven
20 apr 2022 09:15 - 15:00 uur
Proefstuderen Finance, Tax and Advice 20 april 2022
Proefstuderen Finance, Tax and Advice - 1 juni 2022 | Eindhoven
01 jun 2022 09:15 - 15:00 uur
Proefstuderen Finance, Tax and Advice 1 juni 2022

Zo ziet het er bij ons uit

Neem een kijkje bij de opleiding in deze 360 graden video.

Locatie Eindhoven

We kunnen helaas niet iedereen live ontvangen. Maar we snappen dat jij toch graag een kijkje wilt nemen op onze campus. In deze video laten we je zien waar we 'wonen' in Eindhoven!

Sneakpreview Finance, Tax and Advice

Krijg een beeld van de opleiding via online colleges en opdrachten

Maak kennis met een studieweek. Scroll door de agenda en krijg een sneak preview van onze opleiding en het beroep. Je kunt onder andere minicolleges volgen en opdrachten maken. Zo krijg je een beeld of de opleiding Finance, Tax and Advice bij je past.

Overzicht Sneakpreview Finance, Tax and Advice

Onze studenten vertellen...

Whatsapp of mail ons!

Whatsapp met Esther

Student Finance, Tax and Advice

vragen? stuur mij een appje

Mail met Bob, instroomcoördinator

Wil je meer weten over instroom, vrijstellingen of heb je andere specifieke vragen over de opleiding, mail je vraag naar Bob.

stuur me een e-mail

Studentbegeleiding

Heb je straks tijdens je studie (even) wat extra begeleiding nodig? Weet dat onze studentbegeleiders er voor je zijn.