Kennismaken met Finance, Tax and Advice

Kijk vooral lekker rond! Heb je vragen over de opleiding? App met onze student Linda of mail instroomcoördinator Bob. Bekijk hieronder meteen de video's met inhoudelijke info over de opleiding.

Events

Tijdens de online opleidingsvoorlichting kom je alles te weten over de inhoud van de opleiding. Spreekt de opleiding je aan? Kom dan naar de open dag! Bekijk het gebouw, laat je rondleiden en spreek studenten en docenten.

Open dag Finance, Tax and Advice | Eindhoven
05 feb 2022 10:00 - 12:30 uur
nog 46 plekken
Leuk dat je je aanmeldt voor onze open dag. In onderstaand schema zie je op welke momenten er nog plaats is en hoe laat het programma begint. Je mag maximaal 1 begeleider meenemen. In de week van 17 t/m 21 januari zijn de online voorlichtingen. Zorg ervoor dat je ook de voorlichting volgt om een compleet beeld van onze opleiding Communicatie te krijgen. We verwachten je voor de open dag van de opleiding Finance, Tax and Advice, op de tweede verdieping van gebouw R3. Je wordt daar ontvangen door onze docenten en studenten. Na deze eerste kennismaking, begeleiden onze studenten je naar het studielandschap waar de opleiding (samen met andere opleidingen) gehuisvest is. Hier zullen onze huidige studenten en docenten je aan de hand van voorbeelden en opdrachten meenemen in het vakgebied van Finance, Tax and Advice. Tijdens de open dag wordt dus geen opleidingsvoorlichting gegeven. We verwachten je op de starttijd van het door jou gekozen tijdslot in het lokaal van jouw opleiding. Zorg dus dat je op tijd bent en houd rekening met de reistijd. We zien je graag tijdens onze open dag!

Je studeert samen met andere scholieren een dag bij een opleiding. Voor jullie is een speciaal programma samengesteld, zodat je een goed beeld krijgt van hoe de opleiding in elkaar zit. Je maakt kennis met studenten en docenten en je ervaart wat het studeren bij Fontys inhoudt.

Zit er geen geschikte datum voor je bij? Neem dan contact op met de opleiding.

Proefstuderen Finance, Tax and Advice - 16 februari 2022 | Eindhoven
16 feb 2022 09:15 - 15:00 uur
nog 11 plekken
Proefstuderen Finance, Tax and Advice 16 februari 2022
Proefstuderen Finance, Tax and Advice - 23 maart 2022 | Eindhoven
23 mrt 2022 10:00 - 14:00 uur
nog 24 plekken
Proefstuderen Finance, Tax and Advice 23 maart 2022
Proefstuderen Finance, Tax and Advice - 20 april 2022 | Eindhoven
20 apr 2022 10:00 - 14:00 uur
nog 25 plekken
Proefstuderen Finance, Tax and Advice 20 april 2022
Proefstuderen Finance, Tax and Advice - 1 juni 2022 | Eindhoven
01 jun 2022 10:00 - 14:00 uur
nog 25 plekken
Proefstuderen Finance, Tax and Advice 1 juni 2022

Zo ziet het er bij ons uit

Neem een kijkje bij de opleiding in deze 360 graden video.

Bekijk de voorlichting van Finance, Tax and Advice in Eindhoven

De docenten en studenten van de opleiding vertellen je graag meer over de studie.

Ga naar Youtube

Sneakpreview Finance, Tax and Advice

Krijg een beeld van de opleiding via online colleges en opdrachten

Maak kennis met een studieweek. Scroll door de agenda en krijg een sneak preview van onze opleiding en het beroep. Je kunt onder andere minicolleges volgen en opdrachten maken. Zo krijg je een beeld of de opleiding Finance, Tax and Advice bij je past.

Overzicht Sneakpreview Finance, Tax and Advice

Onze studenten vertellen...

Whatsapp of mail ons!

Whatsapp met Linda

Student Finance, Tax and Advice

vragen? stuur mij een appje

Mail met Bob, instroomcoördinator

Wil je meer weten over instroom, vrijstellingen of heb je andere specifieke vragen over de opleiding, mail je vraag naar Bob.

stuur me een e-mail